1 Excel Dosyasındaki Verileri 1'den Fazla Excel Dosyasına Alma

Excel Vers. ve Dili
2016 Türkçe
Merhaba

1 Excel dosyasında yaklaşık 150 kişiye ilişkin veri var, bu veriler satirlar içerisinde 8 hücrede(sıra no, kişi, tarih, iş sayısı, şehir adı, tutar, kdv, adres, ) yer aliyor,
a kişisi icin sadece 1 satır varken b kişisi icin 5 satır olabiliyor, yani satır sayısı kişiye göre degisiyor, ilk satirda başlıklar var,

ben bu verileri ilgili kişilerle paylaşmak istiyorum ama birbirlerinin verilerini görmemeleri lazim,

Bu nedenle hızlı bir sekilde 1 excel dosyasindan 157 excel dosyasi oluşturup herkesin verisini ayri excel dosyalarina alabilme imkanım var mi? İlk satırlar tum excel dosyalarinda başlık olarak sabit olmali diğer satırlar sadece 1 kisiye ait veriyi içermeli,

Teşekkür ederim.

muratboz06

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Office365 TR
Ekteki dosya indiriniz.
KişileriDağıt.xlsm - 88 KB

C:\ de Kisiler isminde klasör oluşturunuz. (C:\Kisiler)
Sayfa1 deki verileri silerek, kendi verileriniz kopyalayınız.
Sayfa2 ye geliniz Kişileri Al kutucuğuna tıklayınız. Daha Sonra Kişilerin Sayfasını Oluştur kutucuğuna tıklayınız.

Deneme yapmak için verilerinizi Sayfa1 e kopyalamadan önce Sayfa2 deki Kişileri Al ve Kişilerin Sayfasını Oluştur kutucuklarını sırasıyla tıklayarak. C:\Kisiler klasöründün işlem sonucunu gözlemleyebilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
2016 Türkçe
Ekteki dosya indiriniz.
KişileriDağıt.xlsm - 88 KB

C:\ de Kisiler isminde klasör oluşturunuz. (C:\Kisiler)
Sayfa1 deki verileri silerek, kendi verileriniz kopyalayınız.
Sayfa2 ye geliniz Kişileri Al kutucuğuna tıklayınız. Daha Sonra Kişilerin Sayfasını Oluştur kutucuğuna tıklayınız.

Deneme yapmak için verilerinizi Sayfa1 e kopyalamadan önce Sayfa2 deki Kişileri Al ve Kişilerin Sayfasını Oluştur kutucuklarını sırasıyla tıklayarak. C:\Kisiler klasöründün işlem sonucunu gözlemleyebilirsiniz.
Bunu sizden 2 ay önce talep etmiştim ancak o zaman cevabı bekleyemeden işimi yapmam gerektiğinden faydalanamamistim.
Bugün tekrar ayni tarz birşey oldu ve dosya bende duruyordu.
Size ne kadar teşekkür etsem az, mukemmel oldu.
Elinize sağlık,