1. ve 2. sayfaları 3. sayfaya aktarma

Excel Vers. ve Dili
office 2003
Arkadaşlar öncelikle herkese kolay gelsin. Ekte göndermiş olduğum evrakta A sayfasındaki kayıtlarla B sayfasandaki kayıtları C sayfasında A, B ve C sütununa alt alta kaydetmesini uğraştım ama yapamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

KuTuKa

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office LTSC Pr. Pl 2021 - 64 bit Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
19-03-2029
istediğiniz bu şekildemi tam anlayamadım ama olmadıysa açıklayın onuda yaprız.

Excel Vers. ve Dili
office 2003
Sy kutuka yardımların ilgin için teşekkür ederim. ama benim yapmak istediğim a ve b sayfalarındakiler sayılar sürekli artacak. a ve b sutunundan sadece yazı olan hücreleri almak istedim. yapmış olduğun düzeni ben yaptım. Bu işlem sürekli c sayfasınnı düzenlememi gerektiriyor. Ben c sayfasını sürekli düzenlemeden kurtulmak istemiştim. teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
office 2003
yani 6. satırdan sonraki sıfırlar olmamalıydı. sadece dolu hücrelerin alınması gerekiyor.

Excel Vers. ve Dili
office 2003
arkadaşlar A ve B sayfasında sadece kayıtları c sayfasına alt alta gelecek şekilde aktarmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese kolay gelsin.

KuTuKa

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
19-03-2029
Bu şekildemi istiyorsunuz.

Excel Vers. ve Dili
office 2003
Sy kutuka A ve B sayfalarındakiler sürekli artacak. C sayfasına A ve B de ne kadar kayıt olursa hepsini alt alta eklemesini istiyorum. A ve B sayfasından alınan bilgilerin aralarında boşluk olmayacak. Ayrıca eklenecek bir bitonla aktarma işide olursa çok iyi olur. Teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
office 2003
Örnek dosyayı gönderdim. A ve B sayfalarındakilerin C sayfasındaki gibi olmasını istiyorum. Yalnız A ve B deki bilgiler sürekli artacak.

KuTuKa

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
19-03-2029
mehmet bey a1 deki değerler sıra no b deki değer nedir ve c de ad soyadı mı ona göre düzenleyeceğim.

Excel Vers. ve Dili
2007
Örnek bir dosya yaptım, istediğiniz bunun gibi bişey galiba. Yalnız dikkat edilmesi gereken bir nokta var; düzeltme yaparsanız da yeni kayıt olarak algılıyor. Eğer isteğiniz buna benzer bişeyse daha geliştirebiliriz.

Excel Vers. ve Dili
office 2003
Sy ceyrek Ben yapmış olduğun çalışmayı denedim. Mükemmel olmuş. Benim de istediğim bu idi. Ama f sütununda sürekli düzeltme yapıyorum. Yardımların için çok teşekküderim.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
office 2003
Sy ceyrek, ayrıca C sayfasına bir büton koyup bilgileri toplu altarma durumumuz olur mu? A1 hücresindeki sayılar kayıt numaralarıdır. Kayıt yapıldıktan sonra değişmeyecek. Fakat diğerleri değişebilir. Belki bu da size düzeltirken yardımcı olabilir. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
office 2003
Sy ceyrek, düzeltme yaptığımızda yeni yeni kayıt olarak algılamaması gerekiyor. A sutunu hariç diğerlerinde düzeltme yapabilirim. Bu konuda yardımcı olursan sevinirim. Teşekkürler.