• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

1000

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hüseyin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hüseyin

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 - Türkçe
1000.jpg

Son 24 saatte ziyaret eden üyeler : 1,000

Maaşallah!!!

Hüseyin bey, forma bir nazar boncuğu logosu koyalım derim.

formun kalabalıklığı anasayfadaki konu listesinin devamlı değişmesinden belli oluyor zaten:) nice paylaşımlı günlere

Hep merak etmişimdir sadece Türkiye'de bu kadar Excel ve Access meraklısı gerçekten varmı diye? Sanıyorum Excel'in bu kadar merak edilen ve sevilen bir program olmasında bizimde ciddi bir katkımız olmuştur ve olmayada devam etmektedir.

sayın leventm bu konuda şüpheniz bile olmasın.ben bu siteyi bilmediğim zamanlarda ilgi duyuyordum ama burda yapılanları öğrennmeye ve görmeye başladıktan sonra benim için hobi haline geldi:)

Hep merak etmişimdir sadece Türkiye'de bu kadar Excel ve Access meraklısı gerçekten varmı diye? Sanıyorum Excel'in bu kadar merak edilen ve sevilen bir program olmasında bizimde ciddi bir katkımız olmuştur ve olmayada devam etmektedir.

Sayın leventm, bu sevgide, karşılıksız çözüm üreten ve bizleri mutlu kılan sizlerin katkıları azımsanamaz, yardım isterken zaman zaman sizlere "mecburcu" gibi davransak da bizlere nezaktinizi ve saygınızı bozmadan yardım ediyorsunuz, bizler sizleri bu yönlerinizle de seviyoruz, kişiliğinize ve bilginize saygı duyuyoruz, iyi ki varsınız, tüm yönetici, uzman ve emeği geçenlere sevgiler, saygılar, nice 1000'lere..

Merhaba.
Sevgili dostlar bütün düşüncelerinize katılmamak elde değil.Forum siteleri içinde içerik uslüp saygı ve seviyenin yardımlaşmanın bu kadar iyi olduğu bir site yoktur bence.İşte bu özellikler bu siteyi gerçek anlamda bir bilim yuvası haline getirdi.Bunda emeği olan herkeze sonsuz saygılarımı iletirim.Teşekkürler.

not : En sonunda bu siteyi internet ayarlarımda açılış sayfam olarak ayartlattınız ya helal olsun size:)

merhaba
msn ye rakip olduğunuzu biliyor muydunuz?
tüm emeği geçenlere teşekkür ederim.

İnsanlar google da aradıkları her bilgiye ulaşabiliyor ben se excel hakkında aradığım/merak ettiğim her bilgiye excel.web.tr den ulaşabiliyorum. Google insanlar için neyi ifade ediyorsa excel.web.tr de benim için onu ifade ediyor doğrusu.

Sitemiz adeta google rakip :) Nazar değmesin.

Katkısı bulunan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Nice 1000'lere,

Sitemiz, sitelerin Mercedes'idir, benzeri olabilir, olabilecektir, ancak sadece olabilecektir,üreticilerine sonsuz teşekkürler, saygılarımla.

Geri