Çalışma sayfalarındaki bazı verileri tek bir sayfada alt alta sıralamak.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Çalışma sayfalarındaki bazı verileri tek bir sayfada alt alta sıralamak.

Arkadaşlar sitede arama yaptım çalışma sayfalarını birleştirmekle ilgili birçok bilgiye ulaştım fakat sorunuma çare bulamadım. Benim sorunum şu: çalışma kitabımdaki 200 küsür sayfanın içinde sayfaların üst satırlarında firma bilgileri var (firma ismi, telefon , adres ve ilgili kişi gibi). Sayfanın diger kısmında ise bütün sayfalarda aynı olan bi metin var istedigim firma bilgilerini tekbir sayfada toplamak. çalışmakta oldugum dosya ektedir. yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum şimdiden saolun... ( bu arada mokrolar hakında hiçbişey bilmiyordum ama siteyi takip ederek ögrenmeye çalışıyorum)

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
verileri toplayacağınız bir sayfa açın ve bir modüle aşağıdaki kodları yazın

Public Sub Icmal()
Set s1 = Sheets("Toplu")
s1.Select
Range("A4:e65536").ClearContents
SonSatır = 1
For i = 1 To Sheets.Count
Set s2 = Sheets(i)
SonSatır = SonSatır + 1
Cells(SonSatır, "A") = s2.[c2]
Cells(SonSatır, "B") = s2.[e4]
Cells(SonSatır, "C") = s2.[e5]
Cells(SonSatır, "D") = s2.[e6]
Cells(SonSatır, "E") = s2.[e7]
Next i
End Sub

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Eser GÖKAY bey aslında tam aradıgım şey çok teşekkür ederim. Yanlız bazı satırlarda firma isimleri yazılmış olmasına ragmen çıkmamış bu sorunu nasıl giderebilirim şimdiden çok tşekkü edederim .

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Sorunun kaynagını buldum başlıkları ilk 22 sayfada c2 satırına sonrasında a2 satırına yazmışım hepsini a2 ye çevirebilirim ama formulldekini nasıl çevirebilirim bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Sorun çözüldü allah razı olsun.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Eser GÖKAY bey bir problemim daha var ve bana sizin yardımcı olabileceginizi düşünüyorum sitede bununla ilgili birkaç bişiy buldum ama pek açıklayıcı yazmamışlar ve bişiy anlamadım acıkcası alttaki dosyada fiyatlandırılacak ve fiyatlar diye iki sayfa var yapmak istedigim fiyatlandırılacak olan kısımda ident nosuna göre fiyatlar daki sayfada idente denk gelen fiyatı fiyatlandırılacak kısma yazması düşey ara ile filan denedim ama bi türlü beceremedim şimdiden çok teşekkür ederim başarılarınızın devamını dilerim

Ekli dosyalar