Çalışma sayfası

Excel Vers. ve Dili
OFFİCE XP VE VB
Merhaba;
Gizlemiş olduğum çalışma sayfasını, işlem yaptıgım sayfanın üzerine yerleştiriğim butona basınca gizli olan çalışma sayfası açılsın isityorum bu mumkunmudur

Excel Vers. ve Dili
OFFİCE XP VE VB
teşekkür ediyorum işime yaradı

Excel Vers. ve Dili
OFFİCE XP VE VB
ancak gizlediğim sayfa göründüünde başka bir çalışma sayfası sectiğimde görünen sayfanın tekrardn gizelenmesini istiyorum bu nasıl olucak

Excel Vers. ve Dili
OFFİCE XP VE VB
buton olmıycak, başka bir çalışma sayfasını seçtiğimde görünen sayfa tekarrdan gizelnsin istiyorum

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
1.sayfada gizli olan 2. sayfayı butonla açmışsanız, 3. sayfayı görüntülemeyi deneyin.

Excel Vers. ve Dili
OFFİCE XP VE VB
benım yapmak istediğm şöyle birşey,
sayfa1 gizli, sayfa2 de bir işlem yapıyorum ve butona bastıgımda sayfa1 görünüyor ve sayfa1 de button yok,sayfa1'den çıkıp tekrar sayfa2 yi seçtiğimde sayfa1 gizlensin itiyorum

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
örnek_2 dosyasında, sayfa2 görünür durumdayken sayfa3'ü seçtiniz mi?

not:sayfa3'ün kod sayfasındaki kodları sayfa1'e kopyalayınız.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
OFFİCE XP VE VB
tamam dikkat etmemişim ben şimdi farkettim
teşekkür ederim

Excel Vers. ve Dili
2002-TÜRKÇE
K

Merhabalar

Bende bu konuyla ilgili bir şey sormak istiyorum.25 Sayfa var 4 Sayfası ANA Sayfa Görünmesi lazım 21 Sayfayı Biçim Sayfa Gizle dedik Gizledik tekrar açmak istediğimde Tek tek açmak zor oluyor kolay bir yolu var mı ?Gizlenen sayfalar bir userformda gözükse seçimle gösterilecek sayfalar seçilerek açılsa çünkü BİÇİM SAYFA GÖSTER de tek tek seçim yaparak sayfaları gösterebiliyoruz yada ben öyle biliyorum.

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
syn ANTALYA 01,
ek dosya işinizi görür mü?

Excel Vers. ve Dili
2002-TÜRKÇE
G

Merhaba

Cevabınız için teşekkür ederim cevabınızı yeni gördüm.fakat yanlış anlamayın örneğinizde aynı BİÇİM SAYFA GÖSTER Gibi olmuş Ben şöyle bir şey istiyorum Ana Sayfa Okey Baba sayfa okey 25 adet de çocuk sayfa var.Ana sayfada Seçimli Userform olursa 15.Çocuk sayfa 20.Çocuk sayfa İşaretledik OKEY Tuşuna bastık Seçilen Sayfalar gösterildi.Kaç adet sayfa seçersek o sayfalar gözüksün.

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Ekli dosyayı inceleyiniz.:cool: