Merhaba;
Gizlemiş olduğum çalışma sayfasını, işlem yaptıgım sayfanın üzerine yerleştiriğim butona basınca gizli olan çalışma sayfası açılsın isityorum bu mumkunmudur
benım yapmak istediğm şöyle birşey,
sayfa1 gizli, sayfa2 de bir işlem yapıyorum ve butona bastıgımda sayfa1 görünüyor ve sayfa1 de button yok,sayfa1'den çıkıp tekrar sayfa2 yi seçtiğimde sayfa1 gizlensin itiyorum
Bende bu konuyla ilgili bir şey sormak istiyorum.25 Sayfa var 4 Sayfası ANA Sayfa Görünmesi lazım 21 Sayfayı Biçim Sayfa Gizle dedik Gizledik tekrar açmak istediğimde Tek tek açmak zor oluyor kolay bir yolu var mı ?Gizlenen sayfalar bir userformda gözükse seçimle gösterilecek sayfalar seçilerek açılsa çünkü BİÇİM SAYFA GÖSTER de tek tek seçim yaparak sayfaları gösterebiliyoruz yada ben öyle biliyorum.
Cevabınız için teşekkür ederim cevabınızı yeni gördüm.fakat yanlış anlamayın örneğinizde aynı BİÇİM SAYFA GÖSTER Gibi olmuş Ben şöyle bir şey istiyorum Ana Sayfa Okey Baba sayfa okey 25 adet de çocuk sayfa var.Ana sayfada Seçimli Userform olursa 15.Çocuk sayfa 20.Çocuk sayfa İşaretledik OKEY Tuşuna bastık Seçilen Sayfalar gösterildi.Kaç adet sayfa seçersek o sayfalar gözüksün.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.