2007 excel satır sil sorunu

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 Türkçe
Merhaba,
Lütfen acil yardım edin lütfen. 2007 excelde filtrelediğim satırları seçip sağ tıklayarak satır sil demek istiyorum ama müsade etmiyor. Çok uğraştım ve şunu gördüm; Filtreyi bozup tekrar ilgili filtreyi yapıp sağ tıkladığımda açılan menüde satır sil'i görebiliyorum. Bu böyle olmamalı... Acil destek lütfen...

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba

başka bir sorun olmalı, örnek dosya ekleyebilir misiniz.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 Türkçe
Büyük bir data ile uğraşmıştım. Ama bu sorun beni inanılmaz sinir etti. İşi sürekli excelde olan biriyim. Yani basit gibi görünüyor ama bir türlü anlam veremiyorum. 2003 e alışkın biri olarak 2007 nin görselliğinden faydalayım diye onu kurdum ama dediğim gibi bu basit görünen sorunla defalarca karşılaştım. Yani şuan çalışma elimde değil. Dediğim gibi bir otomatik filtre uyguluyorsunuz ve diyelimki C sutununda meyve türleri var. elmaları süzüyorsunuz ve sutun üzerinden tüm elmaları seçerek veya satır noları üzerinden fare ile tarayarak sağ tıkyaıp "satır sil"i görmem gerekiyor ama sadece "sil" çıkıyor. Sil dediğinizde istediğiniz satırları değil filtrede olduğu için arada göremediğiniz satırları da siliyor. Filtreyi bozup tekrar aynı yolu izliyorsunuz görüyorsunuz ki bu sorun ortadan kalkmış. yani 2007 bu mu?

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba

söylediğiniz gibi bir dosya hazırladım.
anladığım kadarıyla örnek elmaları süzüp sil dediğinizde arada kalan satırların silindiğini söylüyorsunuz. oysa bende öyle olmadı?
sizin dosyanızda başka bir şey vardır.
örneği inceleyiniz.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 Türkçe
Hocam merhaba zaman ayırdığın için teşekkürler...
Gönderdiğin dosyada aynı şeyi deniyorum ve aynı sorunla karşılaşıyorum.
Dediğim gibi dosyayı açar açmaz ilk filtrede deniyorum sadece "sil" çıkıyor, tekrar tümünü göster ve akabinde "elma" diye süzüp sağ tıklıyorum ve "satır sil" görünüyor.
Çok garip yani yüklü excel sürümümde sorun varsa o sorun bu olamaz herhalde. Bu excel 2007 de default bir ayar falan olamaz değil mi?