çalışma sayfasını istediğimiz klasörlere kaydetme

Excel Vers. ve Dili
ofis 2007 türkçe
arkadaşlar üzerinde çalıştığımız çalışma sayfasına kaydet ve çık diye bir command button koyup buna basınca Inputbox veya sizin uygun gördüğünüz bir yöntem ile bizim belirlediğimiz klasörlere kayıt yapacak

Excel Vers. ve Dili
ofis 2007 türkçe
fpc usta userform1.show kodu hata veriyor yani komut butonuna basınca userform açılmıyor

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Hata verir. Dosya içinde belirttim bunu zaten ...

Sizin gönderdiğiniz örneğe istinaden; Userformdaki textbox2'nin içine D:\Yeni Klasör yazdık. Eğer bilgiayarınızda bu dizin yoksa, textbox2'ye uygun bir path tanımayınız.

Excel Vers. ve Dili
ofis 2007 türkçe
siz beni yanlış anlamışsınız benim pc de d dizini var ve ben bu çalışma sayfasını açmadan d dizinine yeni klasör adında bir klasör oluşturdum benim demek istediğim kaydet ve çık düğmesine basınca hata mesajı geliyor debug dediğimde command butonunun içinde ki userform1.show komutu sarı oluyor yani ben kaydet ve çık 'a bastığımda userform1 açılmıyor

Excel Vers. ve Dili
Peki, Userform.show satırı sarı olduktan sonra; F8 tuşuna basın ve debug yapmaya devam edin (yani F8'e basmaya devam edin). Userform.show'dan sonra; satırlar tekrar sarı işaretlenerek işlenmeye devam edecektir. Ta ki-yeni bir hata mesajı alana kadar. Hata mesajını hangi satırda aldığınızı ve hata mesajının ne olduğunu buraya tekrar yazınız.

Excel Vers. ve Dili
ofis 2007 türkçe
sırasıyla 1- userform1,
2- Private Sub UserForm_Initialize()
3 Set Klasorler = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
4-kokdizin = TextBox2.Text
5- For Each Klasor In Klasorler.GetFolder(kokdizin).subfolders
6-ComboBox1.ListIndex = 0
bunlar her f8'e basışta sırasıyla yanan sarılar yani hatalı satırlar en sonunda yine run time "380" hatası veriyor debug dediğimde yine userform1.show hatasına yani 1 nolu hataya geri dönüyor hatanın altında ise şunları yazıyor
"Could not set the Listİndex property.Invalid property value"

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Bunun olmasını bekliyordum zaten.

D:\Yeni Klasör dizininin altında hiç bir alt klasör yok sanırım. Oysa ki sorunuzun başlangıcında; "belirlediğiniz bir klasöre kayıt" tan bahsetmektesiniz. Bu nedenle varolan klasörlere göre kodlar düzenlendi. "Yeni bir klasör yaratmak" eklenmedi.

Normal şartlarda; kodlar, D:\Yeni Klasör altındaki alt klasörlerin listesini combobox'a yüklemektedir. Siz de buradan; kayıt yapacağınız alt klasörü seçecektiniz.

D:\Yeni Klasörün altına birkaç tane yeni klasör ilave edin ve kodları yeniden çalıştırın. Sorun olursa, tekrar görüşelim.

Excel Vers. ve Dili
ofis 2007 türkçe
fpc usta çok teşekkür ederim yardımların için dediğiniz doğru imiş sorun alk klasör lerin olmadığından mış