- Excel Vers. ve Dili
-
home
win 10 tr excel 2013 tr
office
win 10 tr excel 2013 tr
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 14.04.2019
4 sayfalık excel dosyasından 1 sayfa pivot
arkadaşlar kolay gelsin
içinden çıkamadığım sorun şudur 4 sayfalık bir excel 2013 dosyam var
1.sayfada cari hareketleri
1.1 cari rapor pivotu var
2.sayfada alınan çekler
2.2 alınan cekler pivotu var
3. sayfada verilen Çekler var
3.3 verilen cekler pivotu
4. sayfada kredi va
4.4 kredi pivotu var
pivotların ortak özellikleri ise satırların tarihlerle başlayıp çeşitli bilgilerle o günkü ödeme özetini vermesidir.
burada çok fazla bilgi var çariler 12000 satırda falan bizim haftalık tüm ödeme planlaması 4 pivot raporundan geliyor biz bunu tek 1 sayfaya indire bilirmiyiz diye sormak istiyoruz.
bu bilgiler bize logo go dan sql bağlantısı ile geliyor.
örnek dosyadaki gibi biz bunları tarihe göre dizdirmek istiyoruz 4 sayfa cıktı almadan nasıl yapa biliriz?
bunları birleştirip tek bir sayfada pivot tablo gibi ödeme raporu hazırlamak istiyorum.
1.sayfadan pivot olayını cözdüm fakat 4 değişik sayfadan verilerle bu işi başaramadım.
bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olursa çok memnun olurum sitede böyle bir örnek yok olursa tek olacak.
umarım derdimi anlata bildim
herkese şimdiden teşekkür ederim ...
arkadaşlar kolay gelsin
içinden çıkamadığım sorun şudur 4 sayfalık bir excel 2013 dosyam var
1.sayfada cari hareketleri
1.1 cari rapor pivotu var
2.sayfada alınan çekler
2.2 alınan cekler pivotu var
3. sayfada verilen Çekler var
3.3 verilen cekler pivotu
4. sayfada kredi va
4.4 kredi pivotu var
pivotların ortak özellikleri ise satırların tarihlerle başlayıp çeşitli bilgilerle o günkü ödeme özetini vermesidir.
burada çok fazla bilgi var çariler 12000 satırda falan bizim haftalık tüm ödeme planlaması 4 pivot raporundan geliyor biz bunu tek 1 sayfaya indire bilirmiyiz diye sormak istiyoruz.
bu bilgiler bize logo go dan sql bağlantısı ile geliyor.
örnek dosyadaki gibi biz bunları tarihe göre dizdirmek istiyoruz 4 sayfa cıktı almadan nasıl yapa biliriz?
bunları birleştirip tek bir sayfada pivot tablo gibi ödeme raporu hazırlamak istiyorum.
1.sayfadan pivot olayını cözdüm fakat 4 değişik sayfadan verilerle bu işi başaramadım.
bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olursa çok memnun olurum sitede böyle bir örnek yok olursa tek olacak.
umarım derdimi anlata bildim
herkese şimdiden teşekkür ederim ...
Ekli dosyalar
-
47.8 KB Görüntüleme: 13
Son düzenleme: