3lü varidya sistemi yeni dönem

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
forumdaki çizelgelerin hepsini inceledim. günlük hazırlanan çizelge arıyorum. elimdeki mevcut olan exelde hazırladığım o kadar basit ki ha elle kağıda çizmişim ha oraya hem vakit kaybı oluyor bana hem zahmeli. Elimde hazırda var ama çok basit ve elle tek tek girmem gerekiyor. Elimden geldiğince anlatayım yardımcı olursanız sevinirim.

ikiyüze yakın çalışan var. hafta da bir gün tatil. haftalık yada aylık değil günlük hazırlıyoruz yani hergün bir sonraki günü hazırlamak gerekiyor. çalışanlar arasında istirahatli, senelik izinli, ücretli izinli, mazeret izinli vs. izinli olanlar oluyor. 3vardiya var
00:00 - 08:00
08:00 - 16:00
16:00 - 00:00
daha basit şekilde yapabilmem için bi tablo mevcut mudur yada bi fikir verebilir misiniz?

teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
Biraz üşengeçlikten yardım etmediğinizi düşünüyorum :)
Benim teknik bilgim yetmediğinden yapamıyorum size göre tereyağlı ekmektir muhtemelen.
Bi el atarsanız sevinirim abiler ablalar :)

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Biraz üşengeçlikten yardım etmediğinizi düşünüyorum :)
Benim teknik bilgim yetmediğinden yapamıyorum size göre tereyağlı ekmektir muhtemelen.
Bi el atarsanız sevinirim abiler ablalar :)
Doğru Tespit...
Ama isteğinize göre oldukça yetersiz bilgilendirilmiş ve "olmayan" tabloyu hazırlamaya kimin "üşendiği" konusunu bir kez daha düşünün.
Kolay gelsin.

Excel Vers. ve Dili
exel 365 64 bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
06/02/2021
nasıl bir tablo istediğinizi bir exel dosyasında açıklarsanız yardım bulmanız kolaylaşır

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
Babalar siz haklısınız bi an düşünemedim. Ama işin içinden de çıkabilmiş değilim. Sekmelerde elemanların vardiyaları yazılı ayrı ayrı. en sağ sekmede (tarih olanda) şablon var. makro yada pivot ile (bildiğimden söylemiyorum) otomatik olarak günlük şablon oluşturamam mı?

Ekli dosyalar

turist

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2013 64Bit
English
Farklı bir örnek dosya eklenmiştir.
Açıklamalar sayfasını ve diğer sayfaları inceleyiniz.
Uygun bulursanız üzerinde çalışma devam edebilir.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
Teşekkür ederim ederim. rastgele isim verdiğiniz bölümleri güncelleyip tekrar bakıcam. Sıkıntı olursa paylaşırım tekrar teşekkür ederim eeğinize sağlık..