değerli hocalarım.ekte örnek sundum. (b) sütununa göre sıralama yaptırıyorum.formül olan ama boş olan satırları sıralamada öne alıyor.formül olan ama boş değere başvuran satırlar sona gitsin istiyorum.mümkünmü acaba?
Verilerinizin olduğu aralığı seçerek Veri / Sırala dan ilgili sıralama seçeneklerini işaretleyerek denermisiniz. Ekteki resim dosyasında göstermeye çalıştım..
kardeş bi sorunumdaha var yardımın için çok teşekkür ederim.
espiyonaji(uzman) kardeş çözdüm ben küçük bir makro ile yapmaya çalışmıştım.olmadı.peki şöyle bişey yapılabilirmi.ayniyat (1) incelermisiniz lütfen.bide buna yardımcı olursanız çok makbule geçer.
Teşekkür ederim hocam artık ben çok mutluyum.ellerinize sağlık.zaten bu tür işler hep sizin işiniz zannedersem.sizin uzmanlık alanınız.TEŞEKKÜR EDERİM.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.