AÇilmayan Dosya

Excel Vers. ve Dili
EXCELL 2003 TR
Arkadaşlar merhaba elimde bs ba formu için aldığım bir rapor var excel dosyası fakat 16 küsür mb boyutunda ve açamıyorum bu dosyayı nasıl açabilirim zamanım çokdar yardımcı olursanız çok sevnirim Tşk.

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Makroları devre dışı bırakarak açmayı deneyin. Sebep bu değilse açılmasını bekleyin ve araçlar-seçenekler-hesaplama-el ile ayarlayın. Böylece yüklü formülleriniz varsa açılışta bunları devre dışı bırakmış olursunuz. Daha sonra F9 tuşuna basarsanız hesaplamalar yapılır. Yalnız bu ayarda hesaplamaları her seferinde F9 ile güncellemeniz gerekir.

Excel Vers. ve Dili
EXCELL 2003 TR
sayın Leventm teşekür ederim ama dosyamda makro yok formüller var ama çok değil ama dosya yanlış hatırlamıyorsan 65 bine yakın satır var dolu olan
bi açabilsem zaten birkaç sütun ve formülü sileceğim ama açamıyorum donup kalıyor ve herseferinde ctrl Alt delet ile görev sonlandırmak zorunda kalıyorum

AS3434

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
M.Office/Excel 2007 Türkçe
Sn ozay27

Siz donup kaldığını zannediyorsunuz ama formülünüz çoksa tek tek onları hesaplamakla meşgul olabilir. Bu aynı zaman da bilgisayarınızın performansı ile de ilgili . Uzunca bir müddet bekleyin..

Zeki Gürsoy

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 365 (64 bit) - Türkçe
Merhaba sn ozay27,

Boş bir Excel açıp, hesaplamayı manuel yaptıktan sonra dosyanızı "dosya aç"
penceresinden açmayı dener misiniz?

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Dosya bozuk filan olabilir belki. Bir de Dosya/Aç komutunu verip, dosyayı seçtikten sonra Aç düğmesinin yanındaki oka tıklayıp Aç ve Onar seçeneği ile açmayı deneseniz. Bir ümit belki açılır.