Açılmayan excel dosyaları hk.

Excel Vers. ve Dili
version 10 Türkçe
Merhaba arkadaşlar,
Benim sizlere sorum şu: Bigisayarımda kaydedilmiş excel dosyalarımı açamıyorum.Dosyaları açmak için tıkladığım zaman windows tarafından bulunamıyor uyarısını veriyor.Fakat bu dosyaları başlat dosya açdan açıyorum.Yani normal kaydedilmiş dosyamı seçip açmıyor.Bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum.İşlerinizde başarılar dilerim. Sağolun.

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Dosya adı üzerine sağ-klik yaparak birlikte aç-program seçi tıklayın. Çıkan pencereden excel programını tanıtın ve sol alt köşedeki kutuyu işaretleyin.

Excel Vers. ve Dili
version 10 Türkçe
Merhaba Levent bey,
Levent bey, size çok teşekkür ederim.Yukarıdaki yolu denedim yine excel dosyası açmıyor.Windows tarafından bulunamıyor uyarısı veriyor.Başka bir yol var mıdır? yardımlarınızı bekliyorum.İyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
version 10 Türkçe
Merhaba arkadaşlar,örnek dosya gönderiyorum.
Windows bulamıyor diye uyarı veriyor.Exceldeki tüm dosyaları dosya açdan açıyorum.Ayrıca benim excel ana menüsüne eklenmiş menü vardı onlarda şu anda kayboldu.Onları tekrar getirmek için ne yapmalıyım?.Windows bir sorunla karşılaştı eklentiyi kapatmak ister misiniz? diye uyarı verdi,ondan sonra bu menü kayboldu oraya excel'i açtığım zaman ekleniyordu.Yardımlarınızı bekliyorum.Sevgilerimle..

Excel Vers. ve Dili
version 10 Türkçe
Örnek dosya.

Merhaba Zekeriya bey,
Dosyayı ekledim.Sevgilerimle,yardımlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
sistem geri yüklemeyi denediniz mi.sistemden kaynaklanan bir hata varsa sistemi çalıştığı bir tarihe geri yükleyin belki sorun çözülebilir