Active x denetim yardımı

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Hayırlı akşamlar sevgili dostlar.

Ekte göndermiş olduğum örnek dosyada activex denetimi ile ilgili bir sorunum var. Bu sorunu yine activex denetimi ile düzeltebilirmiyiz ya da başka bir yöntemi var mıdır? Acaba. Yardımlarınızı bekliyorum. İlgilenen herkese şimdiden teşekkürler.

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Sorunuzu biraz daha açarmısınız, bugüne tarih eklemekten kastınız nedir?

Not:dosyada eklediğiniz değer değiştirici bir formlar menüsü nesnesi olup activex nesnesi değildir. Activex nesnesi için denetim araç kutusundan bir spinbutton ekleyebilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Sayın Leventm

Size şöyle açıklayayım. Mesela A1 hücresinde 01.04.2007 tarihi girili ben ayın 30'unda bir makro tıklayacağım ve A1 hücresindeki tarihi 1 gün arttırıp sayfadan çıktı verecek, 1 gün arttırıp tekrar çıktı verecek. bu şekilde ayın 30'una kadar gelecek. Ancak aylardaki gün farkını da hesaba katmak gerekiyor. Artı olarak şöyle bir durum daha var ki ben bu çıktıyı ayın 18'inde de almak durumunda kalabileceğim. Bu şekilde bir makro yazılabilir mi? Yada bir kod. İlgilendiğiniz için teşekkürler.

Son düzenleme:

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Ekli dosyayı inceleyin.

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Sayın Leventm.

Göndermiş olduğunuz örnek tam olarak benim aradığım şey. Ancak ben önceki iletimi biraz dolanbaçlı anlatmış olduğum için değiştirdim. Acaba iki tarih arasındaki (en son tarih günün tarihi olacak) çıktıyı almam mümkün olabilir mi acaba.

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Spinbuttona yazılmış kodu aşağıdaki ile değiştirin.

Kod:
Private Sub SpinButton1_Change()
[a1] = [a1] + 1
End Sub