Adalet Bakanlığı için nöbet listesi lütfen

Excel Vers. ve Dili
2000
Dosyayı şuraya attım

http://www.mediafire.com/?3nz4cztjz4l

Merhaba Adliye için Zabı Katiplerine has bir nöbet hazırlama programı yapmam gerekiyor ,

Programda şu şartlar var :

1-Hafta içleri bir kişiye nöbet yazıcak
2-Hafta sonları ve özel işaretli günlerde iki işiye nöbet yazacak
3-Hafta sonu nöbetlerini eşitlemeden diğer ir kişiye hafta sonu nöbeti yazmayacak (Ahmet bir hafta sonu nöbeti tuttuysa, diğer kişilerin tümü birer hafta sonu nöbeti tutana kadar ahmete ikinci bir hafta sonu nöbeti yazmayacak), Yine aynı şekilde hafta ici nöbetleride
Nöbetler Adaletli dağıtılıcak ve rapor bölümünde, kac kişi ne kadar hafta ici ne kadar hafta sonu nöbet tutmmuş görülecek
4-Raporlu ve izinli kişilere nöbet denk geldiğinde, yanına bir işaret koyularak izinli yada raporlu olduğu icin nöbet sırası yina adaletli bir şekilde kayacak
5-Rapor bölümünde katibin kac hafta sonu nöbeti, kac hafta ici nöbeti tuttuğu görülecek

Yardımlarınız icin şimdiden cok teşekkür ederim

gezgin-49

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Türkçe 2003
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
22-09-2028
Kardeş dosyanı forma göndersen de bir görelim, belki yardımımız dokunur, ayrıca ben de adliyede çalışıyorum, yazı işleri müdürü olarak görev yapıyorum, benim de işime yarayabilir, dosyayı forma gönder de elimizden gelen bir şey varsa yapalım, iyi akşamlar, dosyayı merakla bekliyorum.

Excel Vers. ve Dili
2000
Dosyayı foruma eklediim

Dosyayı foruma hem .xls hem de .rar olarak ekledim yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
2000
Merhababa bu başlığı acmadan bütün nöbet programlarını inceledim, ama bunlar malesef işlevsel olarak farklı yukarda yazdığım özellikleresahip değil, mesela hafta sonu iki kişiye nöbet yazdırmak gibi. lütfen yardım edin

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Bu şekilde sorunuza cevap almanız zor. Siz en azından bir kaç hafta için için bir tablo oluşturup dosyanızı tekrar eklerseniz yardımcı olmak kolaylaşacaktır.

Excel Vers. ve Dili
2000
Hafta sonlarını falan değiştirip biraz daha acıklamalı bir excel sayfasını yeniden ekliyorum lütfen yardım edin.

Excel Vers. ve Dili
Ofix XP ve 2003
Nöbet Programı

Sevgili arkadaşım nöbet için yapılmış bir program var.. Ancak bir arkadaşımdadır... E-Posta adresi: gokhanyıl@hotmail.com

Excel Vers. ve Dili
2000
Tamam nöbet işini hallettim arkadaşlar hepinize teşekür ederim...

Excel Vers. ve Dili
excel 2000
Nöbet programı

Nasıl çözümlediğiniz paylaşır mısınız bizimle..-

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 türkçe
arkadaşlar merhaba bana da nöbet probramı lazım ama haftalık lazım yaa :(elide olan varsa bi göndersin şimdiden teşekkürler