ağda kullanılan excel dosyası

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
Arkadaşlar merhaba.Elimizde herhangibir excel dosyası olduğunu düşünelim.Bu dosyayı ağda bulunan diğer 10 makinada da kullanıyoruz. Yapılmak istenen ana bilgisayardan bu excel dosyasında yapılan bir değişikliğin ağda bulunan diğer bilgisayarlardaki aynı excel dosyasınında değişkliği uygulaması bunu nasıl çözebiliriz.Takıldım burada yardıma ihtiyacım var.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Araclar>>calisma Kitabini Paylastir Menusunu Kullanabilirsin Diye Dusunuyorum.sana Yardimci Olabilir.

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
Paylaştır menüsünü denedim ama olmadı.Başka bir yolu varmıdır acaba?

Excel Vers. ve Dili
2007
sana tavsiyem ilk önce çalıştığın excel sayfasını bir klasörün altna koy. daha sonra klasörü paylaştır de ordan izinler kısmından kullanıcıları ekle burdan haklarınıda atayabilirsin. daha sonra güvenlik kısmındanda aynı kişilere izinleri ver bu yerterli olacaktır. alt klasördede uygular. dene bakalım kolay gelsin

Excel Vers. ve Dili
2003 exel
slm kardeşim ana makinenin bilgisayarımındaki c veya d sürücüsüne sağ tıkladığında paylaşım ve güvenlik var orası açıldığında; diyo ki ağ kullanıcıları dosyalarımı değiştirebilsin ibaresi var orayı tıkla 1000 kullanıcı dahi olsa bütün veriler kaydedilebilir.