Aile içi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
Arkadaşlar sitede yeniyim polis memuruyum bu yeni kurulan Aile içi ve kadına karşı şiddetle mücadelede çalışıyorum.İşlerin takibini exelden yapmayı düşünüyoruz.Yardımcı olabilecek varsa daha doğrusu exelde bu iş olur derseniz yardımlarınızı bekliyorum.Takipde yapacağımız iş özetle;
1.sayfa tarafların isimler karar tarihi uzaklaştırma süresi bitiş süresi Bu kısmı hallettikten sonra taraflara tebliğ edildi (eğer formülüyle olursa tebliğ edildikten sonra) yazdıktan sonra 3 tane grubumuz var bu 3 gruba yani 3 diğer sayfada bunların takibine başlacanak
1.sayfada tüm liste olacak 2 3 4 ünce sayfalarda gruplara dağıtılan listeler olacak süreler bittiğinde de 2 biten 3 biten 4 bitenlere otomatik atacak ya da renkli yanacak forum kurallarına dikkat etmeden buradan da takip etmeye çalışırım yardımcı olmak isteyen olursa ersnkrtl1969@gmail.com hesabından iletişime geçebilir mail vermek kurallara aykırıysa admin yazıyı düzeltme yetkin varsa düzeltip yayınlarsın gerekirse üyelik alırız.Yardımlarınızı bekliyorum

NBATMAN

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Office 2003 excel Türkçe
Merhaba,

bir örnek(taslak) dosya ekleye bilir misiniz?

yyhy

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2021 TR
Microsoft 365 TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
20-03-2029
Hangi İl/İlçe de çalışıyorsunuz?