AL-SAT sinyalleri

Excel Vers. ve Dili
Excel-2007 Türkçe
Değerli arkadaşlar ,
Sizlerinde katkısı ile bir çalışma yapıyorum.
Şimdilik 3 tane sorunum var.
1.soru al-sat dosyasında
2.soru Emtia kapanış verileri kitabi Emtia kapanış dosyasında,
3.Soru da Emtia en yüksek fiyat dosyasında.
Forumu inceleyerek çözüm aradım.Ancak bulamadım.Eh yaş ta Kemale erince kafa fazla basmıyor herhalde.
İlgileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
Excel-2007 Türkçe
Arkadaşlar merhaba
Soruyu ben mi yanlış sordum acaba?Yada tam anlatamadımmı?
Yardımcı olursanız sevinirim.
İlgilerinize teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
Excel-2007 Türkçe
Arkadaşlar merhaba,
benim sorunum şu.
Çeşitli kitaplar ve sayfalara bağlı olan bir çalışmam var.
Tüm verilerimin bağlı olduğu birde ana sayfa."EMTİA KAPANIŞ"
Bu dosyada Türkçe alfabetik olarak araya bir satır eklersem Bağlı olduğu bütün sayfalarda bozulmalara yol açıyor.Bunu nasıl engellerim.Yani Ana sayfada araya bir satır ekleyip işlediğim zaman o satırı diğer sayfalara'da nasıl aktarır,yada taşırım.Forumda kaç gündür araştırıyorum ancak bir çözüm üretemedim.Bu arada makro bilgim de çok az.Belki de bu yüzdendir.
İlgilerinize teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Abisi kurcaladım, yardımcı olmaya çalıştım ama kafam karıştı. Kusura bakma :)

tahsinanarat

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2019 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
27-05-2028
1.Sorunuzun cevabı;bahse konu adres O7 değil P7 i gösteriyor ve doğru veriyi alıyor.
2.Sorunuzun cevabı, Satırı işaretleyip kopyaladıktan sonra eklemek istediğiniz aralığa sağ tıklayıp kopyahanan hücreleri ekle diyerek formüllerle birlikte yapıştırılmasını sağlayacaksınız.
3.Sorunuzdaki O4 ve O5 hücreleri birleştirilmiş görülmüyor

Excel Vers. ve Dili
Excel-2007 Türkçe
Sayın tahsinanarat,İlgilerine Teşekkür ederim.
1.sorudaki sorun veriyi aldığı dosyadaki sütun ekle butonu ile sütun ekleyip yeni veri girdiğim zaman otomatik olarak AL SAT dosyası Y sütununa gelmesi gerekiyor.
2.Soru ise her seferinde bütün sayfalara ekle,kopyala,yapıştır yerine ana sayfada(EMTİA KAPANIŞ VERİLERİ/EMTİA KAPANIŞ) araya eklenilen satırın içeriği ile birlikte diğer sayfalara da aktarılması.
3.Soruda da belirttiğiniz gibi hücreler birleştirilmiş değil.O yüzden sütun ekle butonuna bastığım zaman belirttiğim hücrelerin birleştirilmiş ve tarihli olmasını istiyorum.Çünkü bu dosya oldukça uzun ve her gün yeni verişler girilmesi gerekiyor.
İyi çalışmalar dilerim.