Altta yinelenecek satırlar.

Arkadaşlar foruma bir arkadaşım vasıtasıyla yeni üye oldum. Forumu bayağı inceledim ve çok beğendim. Arkadaşların birbirlerine gösterdikleri yakınlık özellikle bilgilerini paylaşmak gerçekten çok güzel bir duygu. İnşallah günün birinde bende sizlerin seviyesine gelirim.

Çok erken olduğunu biliyorum ama bir soruda ben sormadan yapamayacağım.

Yapmak istediğim şu. Excelde alt alta gelen sayfalarda bilindiği üzere "ÜSTTE YİNELENECEK SATIRLAR" mevcut. Ama altta yenilenecek satırlar ne yazıkki uygulamaya konulmamış. Bunun yerine sadece ÖZEL ALT BİLGİ olarak değinilmiş buda istediğim sonucu vermiyor.

Yapmak istediğim bir uygulamada USERFORM Multipage den SAYFA2 nin bir satırına imza yerleri açmak istiyorum ve alt alta gelen sayfalarda bu imza yerlerinin yenilenmesi istiyorum. Bu nedenle yaptığım araştırma neticesinde aşağıdaki kodu buldum. Ama malesef If Cells(satir, i) <> "" Then
bosluk = ""
satırında hata vermekte. Bu kodlar üzerinde bayağı yoğunlaştım üzerinde değişiklik yaptığım halde başarılı olamadım. Bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum. Forum üyelerine şimdiden teşekkürlerimi bir borç bilirim.

Sub AltBilgiYAP()
satir = Application.InputBox("Satırı seç", " ")
For i = 1 To 256
If Cells(satir, i) <> "" Then
bosluk = ""
For c = 1 To Cells(satir, i).ColumnWidth + 2
bosluk = bosluk & " "
Next c
altbilgi = altbilgi & Cells(satir, i) & bosluk
End If
Next i
ActiveSheet.PageSetup.CenterFooter = altbilgi

End Sub

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Merhaba Hoşgeldiniz.

İstediğiniz şekli içerecek şekilde dosyanızın bir örneğini eklermisiniz.

SAYFA1'de yer alan satırların her sayfanın sonunda yer alması gerekiyor. Yukarıdada dediğim gibi bir türlü olmadı.
Bir butona yazmıştım ama çalıştıramadım. Bir de her seferinde seçmektense bir sefer seçildikten sonra kalıcı hale getirebilirmiyiz.
İLGİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM.

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
A&#351;a&#287;&#305;daki kodu denermisiniz.

Kod:
Sub altbilgi()
ActiveSheet.PageSetup.LeftFooter = " &#304;MZA" & Chr(10) & Chr(10) & "ADI ve SOYADI" & Chr(10) & " UNVAN"
ActiveSheet.PageSetup.CenterFooter = "&#304;MZA" & Chr(10) & Chr(10) & "ADI ve SOYADI" & Chr(10) & "UNVAN"
ActiveSheet.PageSetup.RightFooter = "&#304;MZA ." & Chr(10) & Chr(10) & "ADI ve SOYADI" & Chr(10) & "UNVAN ."
End Sub

Son düzenleme:
Sayın Leventm

İlginizden dolayı çok teşekkür ederim. Kodlarda "YETKİLİ" sayfasından belirli hücrelere bağlantı kurmak için ne yapabilirim. Biraz fazla oldum ama kusura bakmayın. VBA konusunda o kadar iyi değilim. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Bunun için Sn. levent beyin size önerdiği kodu aşağıdaki gibi kullanabilirsiniz.

Kod:
Sub Alt_Bilgi()
    Set S1 = Sheets("YETKİLİ")
    ActiveSheet.PageSetup.LeftFooter = "        " & S1.[B7] & Chr(10) & Chr(10) & S1.[B9] & Chr(10) & "      " & S1.[B10]
    ActiveSheet.PageSetup.CenterFooter = S1.[E7] & Chr(10) & Chr(10) & S1.[E9] & Chr(10) & S1.[E10]
    ActiveSheet.PageSetup.RightFooter = S1.[I7] & "      ." & Chr(10) & Chr(10) & S1.[I9] & Chr(10) & S1.[I10] & "     ."
End Sub

Excel Vers. ve Dili
Office 2010(64 bit) - Türkçe
bi alt satıra nasıl veri eklenebilir?

slm.
bu konuda verilen bilgiler güzel. Ama bi alt satıra nasıl geçişi hangi komutla yapabiliriz? yani sadece tek satır değilde birden çok satırı nasıl kullanabiliriz? bunu sağlayacak kod var mı?