analysis toolpak'in kurulumu hakkinda yardim

herkese merhaba,
sorunu anlatmadan once excel 2003u kullanmaktayim. Sorunum su yapacagim bir calisma icin analysis toolpak'ta yer alan fonksiyonlari kullanmam gerekiyor. bunun icin once add-ins'e girip oradan analysis toolpak'a ok diyorum, akabinde microsoftun bu add-insi ru edemeyecegi ve yuklemem gerektigi soyluyor onada ok diyorum ve yukleme istemi basliyor.
bir sure sonra soyle bir box cikiyor karsima
`the feature you are trying to use is on a network resource that is unavailable`
`click ok to try again or enter an alternate path to a folder containing the installation package `PRO11.MSI` in the box below`diyo. default verdigi path ise C:\install\Applications\Office2003\ bu buraya ok diyince boyle bir pathin bulunamadigini soyluyor. baska pathleride kendim bulmaya calistigimda kabul etmiyor.
sonuc olarak sormak istedigim su excelin bu ozelligini nasil aktive edebilirim. acil yardima ihtiyacim var.
simdiden cok tesekkurler.

mehmett

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
İnternete bağlıyken yüklemeyi denediniz mi?

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
office cd nizizden yüklemeyi deneyin. Uyarı mesajları çıkınca cd nizi çalıştırın.

internete bagiyken yuklemeyi denedim ama herhangi bir sonuc alamadim.
ayrica office cd'sine sahip degilim yani yanimda getirmedim ve suan yurt disindayim uzun bir sure daha burada kalacagim. budurumda ikinci cevap opsiyonuda yapmak maalesef benim icin mumkun degil.

yapabilecek birseyler bu durumda da var mi? varsa neler cevaplariniz bekliyorum.

tesekkurler.

Excel Vers. ve Dili
MS Excel 2010
aynen ben de pro11.msi i ariyorum cdmi bulamiyorum ve su anda da excel calismiyor surekli pro11.msi istiyor.Bu arada excel 2003 ingilizce kullaniyorum.
BIz ne yapacagiz office cdsi bulmadan :D