1 - Verilen servis hizmetinden ne derece memnunsunuz ?
A)Çok Memnunum B)Memnunum C)Fena Değil D)Memnun Değilim
2 - Servis elemanı randevuya zamanında geldi mi?
A)Evet B)Hayır C)Servise Kendim Gittim D)Servise Giderek ya da Telefonla Başvurmadım
3 - Ürününüzdeki arıza kaç seferde giderildi / Montajınız kaç seferde tamamlandı ?
A)1 Defa B)2 Defa C)3 Defa D)Daha Fazla E)Devam Ediyor
4 - Servis elemanının çalışma esnasındaki düzen ve temizliği nasıldı ?
A)İyi B)Orta C)Kötü
5 - Servis elemanlarının size karşı davranışı nasıldı ?
A)Çok İyi B)İyi C)Orta D)Kötü
Yukarıdaki sorular ile müşterilerimi anket yapmak ve çalışanlarımın performansını değerlendirmek istiyorum.Ayda en az 250-500 arası müşterilerime anket yapacağım.Excelde hem yüzde olarak hemde grafik olarak elemanlarımın performansını ölçmek ve buna göre ödüllendirmek ve uyarı yapmak istiyorum.Her elemanı ayrı excel sayfasında anket yapacağım.Excelde bu tür çalışmayı hiç bilmiyorum.Ustalarım sizlerden ricam bana bu konuda yardımlarını rica ediyorum.Şimdiden ALLAH razı olsun.
A)Çok Memnunum B)Memnunum C)Fena Değil D)Memnun Değilim
2 - Servis elemanı randevuya zamanında geldi mi?
A)Evet B)Hayır C)Servise Kendim Gittim D)Servise Giderek ya da Telefonla Başvurmadım
3 - Ürününüzdeki arıza kaç seferde giderildi / Montajınız kaç seferde tamamlandı ?
A)1 Defa B)2 Defa C)3 Defa D)Daha Fazla E)Devam Ediyor
4 - Servis elemanının çalışma esnasındaki düzen ve temizliği nasıldı ?
A)İyi B)Orta C)Kötü
5 - Servis elemanlarının size karşı davranışı nasıldı ?
A)Çok İyi B)İyi C)Orta D)Kötü
Yukarıdaki sorular ile müşterilerimi anket yapmak ve çalışanlarımın performansını değerlendirmek istiyorum.Ayda en az 250-500 arası müşterilerime anket yapacağım.Excelde hem yüzde olarak hemde grafik olarak elemanlarımın performansını ölçmek ve buna göre ödüllendirmek ve uyarı yapmak istiyorum.Her elemanı ayrı excel sayfasında anket yapacağım.Excelde bu tür çalışmayı hiç bilmiyorum.Ustalarım sizlerden ricam bana bu konuda yardımlarını rica ediyorum.Şimdiden ALLAH razı olsun.