Anket SonuÇlari İle ÇaliŞanin Performansini DeĞerlendİrmek.

Excel Vers. ve Dili
2003
1 - Verilen servis hizmetinden ne derece memnunsunuz ?
A)Çok Memnunum B)Memnunum C)Fena Değil D)Memnun Değilim

2 - Servis elemanı randevuya zamanında geldi mi?
A)Evet B)Hayır C)Servise Kendim Gittim D)Servise Giderek ya da Telefonla Başvurmadım

3 - Ürününüzdeki arıza kaç seferde giderildi / Montajınız kaç seferde tamamlandı ?
A)1 Defa B)2 Defa C)3 Defa D)Daha Fazla E)Devam Ediyor

4 - Servis elemanının çalışma esnasındaki düzen ve temizliği nasıldı ?
A)İyi B)Orta C)Kötü

5 - Servis elemanlarının size karşı davranışı nasıldı ?
A)Çok İyi B)İyi C)Orta D)Kötü

Yukarıdaki sorular ile müşterilerimi anket yapmak ve çalışanlarımın performansını değerlendirmek istiyorum.Ayda en az 250-500 arası müşterilerime anket yapacağım.Excelde hem yüzde olarak hemde grafik olarak elemanlarımın performansını ölçmek ve buna göre ödüllendirmek ve uyarı yapmak istiyorum.Her elemanı ayrı excel sayfasında anket yapacağım.Excelde bu tür çalışmayı hiç bilmiyorum.Ustalarım sizlerden ricam bana bu konuda yardımlarını rica ediyorum.Şimdiden ALLAH razı olsun.

Excel Vers. ve Dili
2003
hamitcan ustam öncelikle emeğin için teşekkür ederim.ekte gönderdiğim çalışma sitede yayınlanmıştı.ben bu çalışmayı kendime göre ayarladım.şimdi senden ricam seçeneklere çift tıklayınca x yazısı çıkıyor ve anket yapılmış oluyordu.ben kendime göre ayarladığımda hata veriyor ve mouse ile çift tıklayınca x işareti çıkmıyor ve böylelikle işlem yapmıyor.benim istediğim buna benzer bir çalışma.senden ricam gönderdiğim ekteki hataları düzeltip geliştirilecek olan yeri varsa geliştirirmisin.gerçekten çok teşekkür ederim.ALLAH razı olsun.

hamitcan

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe
Kod içindeki,
Kod:
Const Sayfa = "anket"
olan satırı

Kod:
Const Sayfa = "Servis Hizmeti"
şeklinde değiştirin.

Excel Vers. ve Dili
2003
hamitcan abi davranış,düzen ve temizlik,arıza giderme/montaj tamamlama ve randevu alt bölümlerde bunlar var.bunlarada yapmak istiyorum ama beceremedim yardımını rica ederim.

Excel Vers. ve Dili
2003
hamitcan abi gönderdiğim mesajla ilgilenebilirmisin?
diğer sayfalardaki x seçenekleride çalışmıyor.senden ricam bi kontrol ediversen?teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
2003
abi teşekkür ederim.nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum.ALLAH razı olsun.

hamitcan

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe
Rica ederim. Ama esasen, kodu yazan arkadaşa teşekkür etmek lazım.