- Excel Vers. ve Dili
- Office 2010 Türkçe
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 23.02.2019
Bir Nolu Problem
üzerinde çalıştığım projenin tüm aşamasında application.visible = false dir
uygulama tamamen userform lar üzerinden gerçekleşmektedir.
Ama biryerde takıldım kaldım.
veritabanında, userform üzerinde girilen çeşitli kriterlere göre süz işlemi
gerçekleştiriliyor. Bu aşamada süz sonuçlarını görmeliyim. application.visible = false olduğu için excel sayfasına dönemem. Bunun için şöyle bir uygulama düşündüm, süz sonuçları direk, print wiev olarak aktarılsın. (bu listboxa aktarmaktan daha mantıklı geldi)
ama print wievin çalışması için, muhakkak suretle, application.visible=true
olması gerekiyor.
işte burada üstad arkadaşlara müracaat ediyorum.
application.visible = false durumundayken, printwiew i açabilirmiyiz.
İki Nolu Problem
PrintWiev görünümündeyken, araç çubuğundaki büyüt, yazdır, ayarla, kenarboşluğu, gibi commandları gizleme yada disable etme şansımız varmı. yada, oraya yeni bir command eklenme ihtimali varmı.
Bu uygulamanın cevabının kolay olmadığını biliyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlara, teşekkürler.
üzerinde çalıştığım projenin tüm aşamasında application.visible = false dir
uygulama tamamen userform lar üzerinden gerçekleşmektedir.
Ama biryerde takıldım kaldım.
veritabanında, userform üzerinde girilen çeşitli kriterlere göre süz işlemi
gerçekleştiriliyor. Bu aşamada süz sonuçlarını görmeliyim. application.visible = false olduğu için excel sayfasına dönemem. Bunun için şöyle bir uygulama düşündüm, süz sonuçları direk, print wiev olarak aktarılsın. (bu listboxa aktarmaktan daha mantıklı geldi)
ama print wievin çalışması için, muhakkak suretle, application.visible=true
olması gerekiyor.
işte burada üstad arkadaşlara müracaat ediyorum.
application.visible = false durumundayken, printwiew i açabilirmiyiz.
İki Nolu Problem
PrintWiev görünümündeyken, araç çubuğundaki büyüt, yazdır, ayarla, kenarboşluğu, gibi commandları gizleme yada disable etme şansımız varmı. yada, oraya yeni bir command eklenme ihtimali varmı.
Bu uygulamanın cevabının kolay olmadığını biliyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlara, teşekkürler.