Araç, Üretim, Dilme ve Paletin günlük haftalık aylık raporlanması

Excel Vers. ve Dili
2003 ve 2007
Ben araç, üretim, dilme ve palet raporunu günlük olarak giriyoruz bunu günlük, haftalık, aylık, 6 aylık ve senelik olarak raporlamamız gerekiyor.6 aracımız ve 6 kesim makinamız var ve bunları excel sayfalarına girmek çok zor oluyor ve bunları raporlamak için sizden yardım istiyorum arkadaşlar.Yeni araç ve makina eklememe olanak tanıyacak şekilde olursa daha da güzel olur.
yapmanızı rica ettiğim şey user forumda bunları girmemizi sağlayacak bişi yapılabilir mi o günü tarihini seçebileceğimiz araç plakalarını gireceğimiz raporlamaları kolayca yapabileceğimiz bişi yapılabilir mi?makina araç diye seçiebilecek gündüz ve vardiya diyede bir seçenek olması gerkiyor.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
2003 ve 2007
Bu benim için çok önemli yardımcı olabilecek arkadaşların desteklerini bekliyorum.

Excel Vers. ve Dili
2003 ve 2007
Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum en azından yapılıp yapılamayacağı hakkında bilgi veriseniz sevinir.

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
İstediğiniz biraz zaman ve uğraşı istiyor. Ancak mevcut tablo yapınız verileri bir arayüzden girmeye uygun değil. Bu sebeple öncelikle arayüzden girilecek verileri tek sayfada bir liste halinde kaydedilecek şekilde düzenleyin. Örneğin araç takip formu ile üretim takip formu birbirinden bağımsız ise her birine ayrı bir sayfa oluşturun. Dosyanızı bu şekilde düzenleyip eklerseniz yardımcı olmaya çalışırız.

Excel Vers. ve Dili
2003 ve 2007
Dediğiniz şekilde yapıcam demek istediğiniz her bir rapor için günlük sayfa mı oluşturmam gerekiyor.Ben excelde yeniyim nasıl yapıcam konusunda bana biraz yardımcı olursanız.4 ayrı rapor olacak kesim, araç, dilme ve palet olacak.Ben bunun için her bir gün için bir sayfa ayarlayacak şekilde mi yapmam gerekiyor bana yol gösterirseniz ona göre düzenleyim.