Aradaki boşlukları doldurma

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - Türkçe
A Grubu Tuncay
............Hasan
............Mehmet
............Olcay
B Grubu Hikmet
............Ali
............Ercan
C Grubu Ahmet
............Tarcan
............Kadir
............Tayfun
............Alper
D Grubu Mustafa
...

Arkadaşlar çalışma sayfamda yukarıdaki gibi örneklemeye çalıştığım tarzda verilerim var. Oldukça uzun bir çalışma dökümanım olduğu için A grubu, B grubu vb. yazan hücreleri tek tek sürükleyerek doldurmak çok zamanımı alıyor. Bu boşlukları yukarıdaki verilerle sürükleme metodu dışında doldurmam mümkün mü. Çalışma dökumanımda sabit bir seri de söz konu değil. Yani A Grubunda 4 kişi varken F grubunda 12 kişi olabiliyor. Bu hücreleri nsl doldurabileceğimi paylaşırsanız çok sevinirim. Saygılar...

AS3434

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
M.Office/Excel 2007 Türkçe
Sn. MİLENYUMTUNCAY
Boşluklarını dolduracağınız alanı seçin. Ctrl+G basın, çıkan pencereden Özel seçin, yine açılan pencereden boşluklar işaretleyin, Boş olan tüm hücreleriniz seçili halde gelecektir. Seçili alanda en üst satıra =a1 yazın ve Ctrl+Enter basın . Tüm boşluklarınız dolacaktır.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - Türkçe
çok çok çok teşekkür ederim Sn. AS3434. Çok işime yaradı. Emeğiniz için sağolun...

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 , 2013 ve 2016 TR.
Teşekkürler

Çok işime yaradı. Portable Excel kullandığım için makrolarla yapamıyordum. Daha öncede okumuştum ama nasıl yapıldığını bir türlü hatırlayamadım. Faydalı bilgileriniz için çok teşekkürler.

İyi Çalışmalar.