Arama sayfası

Excel Vers. ve Dili
exel 2003
değerli arkadaşlar ekte sunmuş olduğum dosyada parametre sayfasında formu aç düğmesi tıklandığında açılan sayfada arama bütonu t.c. kimlik numarasıyla arama yapmakta yanlız arama sonucunu sablon sayfasına çıkartmakta fakat kaydet dediğimde verileri sablon sayfasında aldığından arama sonucu oraya girince bu defa sablon sayfası bozuluyor yeni kayet yaptığımda bu defa verileri başka yerlere kaydediyor. Arama yaptığımda a,b,c,d,e,....... diye sıralanmış bütün köylerin içinde arama yapmasını ve yeni bir pencerde arama sonucunu göstermesini istiyorum yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003-2010 Ingilizce
Kimlik No Araması

Merhaba

Tam olarak ne istediğinizi anlayamadım fakat TC numarasını parametre sayfasında c1 hücresine yazacak şekilde bir değişiklik yaptım.

Umarım istediğiniz böyle birşeydir.

İyi çalışmalar

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
exel 2003
değerli üstadım yapmış olduğunz çalışmadan dolayı teşekkür ederim yanlız benim istediğim arama sonucu köy sayfasında olduğu gibi bir form veya köyü-adı soyadı- arazi miktarı gösterir yeni bir form olarak almak istiyorum tamam sizin yaptığınız güzel ama sadece köylerin adı çıkıyor hangi köyde kaç dekar arazi ekmiş o lazım bana bilmem anlatabildimmi

Excel Vers. ve Dili
exel 2003
değerli arkadaşlar yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim ama istediğim birtürlü olmadı tamam arkadaşların cevap verecek çok işleri var anlıyorum ama bana yardım edecek bir arkadaş yokmu
istediğim
1 - arama bütonuna tıkladığında C1 sütununa hangi köylerde kaydı varsa sadece köy isimlerini sıralıyor fakat benim istediğim hangi köyde ne kadar kaydı var onlarıda görmek istiyorum
2 - Yeni kayıt yaptığımda eğer köylerin içinde aynı TC kayıtlı ise uyarı vermesi normalde aynı köy içinde uyarı veriyor ama eğer aynı köyde değilde başka bir köyde de kaydı varsa hangi köyde kayıtlı olduğunu gösterir bir uyarı vermesini istiyorum
siz değerli üstatların yardımlarını bekliyor yapacağınız yardımlardan dolayı şimdiden teşekkür ediyorum

Excel Vers. ve Dili
exel 2003
değerli arkadaşlar bir arama sayfası yapamadım sitede yardım edecek kimseyide bulamadım istediğim şey ilişikteki dosyada bir arama bütonu var bu arama bütonu t.c. kimlik numarasından sorgu yapıyor ve C1 sütununa sadece kaydın hangi köyde olduğunu sadece köy isimlerini sıralayarak yapıyor benim istediğim arama sonucu bir form halinde aynı sablon sayfasındaki bir form gibi form halinde arama yapması ara bütonuna tıkladığımda form halinde karşıma çıkmasını istiyorum

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
exel 2003
daha önce yardımcı olan arkadaşların bilgilerinden faydalanarak halloldu hepsine teşekkür ederim