Aramadan Sonra Seçme

Excel Vers. ve Dili
Türkçe 2010
Arama yaptıktan sonra arama bölümüne yazılan yazının seçilmesi için ne yapmalıyım acil yardım

yani yazıyı silmem yada mouse ile tıklayarak seçmem gerekiyor

barkod ile arama yapıyorumda makine sadece barkodu verip entere basıyor barkodu buluyor ben sürekli stok takibi yapıyorum hızlı bir şekilde arama yapmam lazım yani tıkladığımda direk bulacak bidaha seçme fln yapmak istemiyorum acil stok takibi yapıyoruz zorlanıyoruz acil yardım

Son düzenleme:

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Merhaba,

İlk olarak bir uyarıda bulunmak istiyorum. Forum kurallarını okuduysanız başlıklarda ve mesajlarda ACİL kelimesi konunun itici olmasına sebep oluyor. Bu sebeple kimse size yardımcı olmak istemiyor. Sorunuz yanıtsız kalıyor. Ben başlığınızı bu seferlik düzeltiyorum. Lütfen bu konuya özen gösterin.

Sorunuza gelince barkod arama işlemini makro ilemi yapıyorsunuz. Detay vermemişsiniz. Net cevap verebilmemiz için bu tarz detayları belirtmeniz gerekiyor.

Excel Vers. ve Dili
Türkçe 2010
Yok hiçbir makro kullanmıyorum.
Excel Normal Açık Kayıtlar fln Bulunuyor. Ctrl+F ye basarak ürünün var olup olmadığı kontroli yapılıyor.
Ctrl+F ye basınca ürünü buluyor.Yani ürünün barkodunu. hemen ardından bir arama daha yapmak gerektiğinde tekrar aramayı açmam ve orada yazılı olanı seçimem veya silmem gerekiyor .
işi hızlı yapmam için ya arama sekmesindeki eski aranan otomatik seçilmesi ya da silinmesi gerekiyor sorun budur