Bu çalışmada zaten makro kullanılmamıştır. Ama sizin örneğinizde olduğu gibi bir koşulun geçerliliğini saydırabilmek için öncelikle koşulun doğru mu yoksa yanlış mı olduğunu tespit etmek gerekir. Bu nedenle yardımcı bir sütunda kuralları sınamak gerekecektir diye düşünüyorum.. Alternatif çözümler geldikçe konu gelişecektir.
ömer bey,
4.soruda istemiş olduğum C11 den C12 hücresine geçişte değer 49,5 dan 47 ye değişmiş ama kat sayısı 2 den 3 olduğundan benim istediğim durum değil,C17 den C18 e geçişte değer 47 den 45 olmuş ve B17 ve B18 değeri değişmemiş 3 olmuş,bu benim istediğim durum yani en değişirken kat sayısı aynı kalmış.bunu saymasını istiyorum
5.soruda 6 ve 7 nolu satırdaki tüm rakamlar aynı, aynı zamanda 15 ve 16 nolu satırlar ile 16 ve 17 nolu satırlardaki tüm rakamlar aynı,benim istediğim bu şekilde arda arda gelen hücrelerin tümünü aynı olanları sayması
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.