iyi günler arkadaşlar
benim yapmak istediğim matbu formlarla ilgili bi şey.
yazdırmak istediğm zaman kaç tane matbu form gerekiyorsa sadece o kadar yazsın
sayfa 1 de girilen verileri sayfa 2 ye atmak ve kaçtane evrak yapıyorsa sadece o kadarını yazdırmak istiyorum.
örneğin matbu evrakın herbiri 12 kişilik 13.cü kişi olmazsa 2.sayfa yazdırılmasın
ayrıca sürekli kullandığım 11 tane daha matbu form var.bir kısmı ön ve arka sayfalarıda var.ve her bunlardan enaz 200 sayfa yazmak zorunda kalıyorum.heray sonu bana bi işkence gibi geliyor.bu konularda lütfen yardımcı olun.excel konusunda pek fazla bilgim yok.şimdide yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.
Burada yapılması gereken tek bir matbu evrak kullanamak ve sayfa bir deki verileri evraka 12 şerli olarak aktarıp, her evrak dolduğundada yazdırmaktır. Öncelikle sayfa1 deki hangi bilgiler sayfa2 deki formun hangi hücrelerine aktarılacaktır bir örnek verirseniz daha iyi olacak.
BURADA GİRİŞ SAYFASINA HER SAYFA İÇİN BİR BUTON KONULUP DAHA SONRA KAÇTANE MATBU GEREKİYORSA O KADARININ YAZILMASI OLARAK DÜŞÜNÜLEBİLİNİR.BUNU NASIL YAPACAĞIMI BİLMİYORUM.
SAYIN MEHMETT
TEŞEKKÜRLER BU HALİ İLE SORUNUM ÇÖZÜLDÜ.İŞİM BİR HAYLİ KOLAYLAŞTI.
BUNU BİR ADIM DAHA İLERİ GİDEREK AŞAĞIDA AÇIKLADIĞIM GİBİ GELİŞTİRMEK MÜMKÜN MÜ ACABA?
HER BİR SAYFADA ONLARACA MATBU EVRAK VAR BUNU TEK BİR MATBU EVRAK İLE YAPMAK MÜMKÜN MÜ?YANİ HER SAYFADA TEK BİR MATBU EVRAK ÇİZİLEREK YAPILABİLİRMİ
Kapsamlı bir VBA kodu yazan çıkmazsa şimdilik o dediğiniz şekilde yazdırmak mümkün gözükmüyor. Ben de işyerimdeki bazı belgelerde size önerdiğim yöntemi kullanıyorum.
Not: Sn masuk500, mesaj metninin tamamının BÜYÜK HARFLERLE yazılması forum kurallarına aykırıdır, lütfen mesajlarınızı küçük harflerle yazmaya dikkat edin. Daha doğrusu Türkçe yazım kurallarına dikkat edin.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.