Arkadaşlar Formülleri Tamamen Aynı Nasıl Kopyalarım.

Excel Vers. ve Dili
İş : Türkçe Excel 2010
Arkadaşlar aşağıdaki resimde çerçeve içinde formülü tamamen aynı olarak X ile işaretlenen hücrelere kopyalamak istiyorum.
Normal kopyala - yapıştır ile yapınca satır sütun isimleri otomatik artıyor. Sektör isimleri yaklaşık 200 adet olduğu için tüm değişen satır sütunları elle değiştirmek çok zaman alacak. Özel yapıştır kısmında bununla ilgili birşey var mı acaba. İngilizce Excel 2003 kullanmak zorunda olduğum için tam bilemiyorum.

Şimdiden Teşekkürler.

[/url][/IMG]

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
1. Çalışma Sayfanınızn bir kopyasını çıkarın.
2. Asıl sayfanızdan kopyalacağınız formül alanını seçin. Edit > Cut
3. Asıl sayfanızın istediğiniz yerine yapıştırın.
4. Sayfanızın kopyasından formülleri kopyalayın. Ve asıl sayfanızın boşalan yerine yapıştırın.
5. Kopya sayfayı silin.

.

Excel Vers. ve Dili
1. Çalışma Sayfanınızn bir kopyasını çıkarın.
2. Asıl sayfanızdan kopyalacağınız formül alanını seçin. Edit > Cut
3. Asıl sayfanızın istediğiniz yerine yapıştırın.
4. Sayfanızın kopyasından formülleri kopyalayın. Ve asıl sayfanızın boşalan yerine yapıştırın.
5. Kopya sayfayı silin.

.
Dediğinizi yaptım fakat sadece bir satırda formül var yedek sayfadan kes - yapıştır yapınca toptan yapıştırma yapmıyor.

Dosyayı ekledim bakabilir misiniz?

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
Dediğinizi yaptım fakat sadece bir satırda formül var yedek sayfadan kes - yapıştır yapınca toptan yapıştırma yapmıyor.

Dosyayı ekledim bakabilir misiniz?
Resmi göremiyorum.

Dosyanızdan neyin nereye kopyalanacağını bilmiyorum. Bilsem bile bir şey farketmiyor. Aynı şeyleri söyleyeceğim size.

Bu nedenle siz yazdıklarımı dikkatlice okuyup tekrar deneyin. Kes yapıştırı yedek sayfadan yapmıyorsunuz asıl sayfada yapacaksınız. Tabi formül alanlarında birleştirilmiş hücreler varsa onları çözün. İşlem sonunda bunları tekrar yaparsınız.

.

Excel Vers. ve Dili
tamam teşekkür ederim dediğiniz gibi birşeyler yaptım #ref falan verdi Ctrl+h ile refleri değiştiriyorum sorun çözülüyor. Tekrar tekrar teşekkürler

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
tamam teşekkür ederim dediğiniz gibi birşeyler yaptım #ref falan verdi Ctrl+h ile refleri değiştiriyorum sorun çözülüyor. Tekrar tekrar teşekkürler
Yine olmamış. #ref olmaması gerekir.

Yazdıklarımı adım adım izlerseniz, bir problem olmayacak.

.

.

Excel Vers. ve Dili
doğru diyorsunuz dikkatli okudum ve aynen dediğiniz gibi oldu çok sağolun