DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Tekrar Merhaba,arkaplana eklediğim resimi de yazdırmak istiyorum
Sayfa üzerine almış olduğunuz Resim (Arkaplan)resim biçimlendirmeyi bulamıyorum. resime nerede sağ tıklıyacagım
excel 2007 de 2003 menüsünde araclar/excel secenekleri/gelişmiş/genel sekmesinde arkaplanla alakalı menü bulunmuyor.Araçlar menüsünden, Seçenekler'i tıklatın.
Genel sekmesini tıklatın.
Genel menüsü altında, Arka plan renklerini ve resimlerini yazdırma onay kutusunu işaretleyin ardından Tamam'ı tıklatın.
Dosya menüsünde, Yazdır seçeneğini tıklatın.
nezaman nerede sağa tıklıyacagım?Sayfa üzerine almış olduğunuz Resim (Arkaplan)
Arkaplan olarak sayfaya koyduğunuz Resme sağ tıklayın...
nezaman nerede sağa tıklıyacagım?
Sizi yalnış anlamadım daserhantik' Alıntı:kusura bakmayın benim soruş tarzım biraz değişik gelebilir bi artniyetim yok.yöresel kaynaklı olabilir yanlış anlamazsınız umarım
sayın serhan tik ben size gelişmiş/ genel sekmesi demedim 2007 ofiis kullanıyorsunuz cevaba iyi bakın biraz olumlu ve gayretli olun herkes bir şekilde size yardım etmeye çalışıyor.excel 2007 de 2003 menüsünde araclar/excel secenekleri/gelişmiş/genel sekmesinde arkaplanla alakalı menü bulunmuyor.
Sayfa arka planı yazdırılmadığından, filigran olarak kullanılamaz. Ancak, üstbilgiye veya altbilgiye grafik ekleyerek bir filigranı taklit edebilirsiniz.
Allah razı olsun sonunda derdimi anlayan birisi çıktı.saol kardeş cok teşekürlerExcel 2007 Yardım: