aynı bilgiyi içeren çok sayıda sütunu toplama formülü

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
Merhaba Sayın Üyeler
Ekte kumaş takip için kullandığım çizelgenin bir kısmını göreceksiniz.Tabloda"Mamul kumaş Geliş Miktarı" olarak adlandırdığım sütunlardaki verileri "CU" sütununda toplam olarak görmek istiyorum.Benim çözümüm ekte de göreceğiniz üzere tek tek sütunları seçip toplamak oldu. Ama daha pratik bir çözüm üretmek istiyorum. Hangi formül ile çözebilirim ?
Değerli yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
Merhaba Sayın Üyeler
Ekte kumaş takip için kullandığım çizelgenin bir kısmını göreceksiniz.Tabloda"Mamul kumaş Geliş Miktarı" olarak adlandırdığım sütunlardaki verileri "CU" sütununda toplam olarak görmek istiyorum.Benim çözümüm ekte de göreceğiniz üzere tek tek sütunları seçip toplamak oldu. Ama daha pratik bir çözüm üretmek istiyorum. Hangi formül ile çözebilirim ?
Değerli yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
Özür dilerim , dosyayı eklemeyi unutmuşum, tekrar gönderiyorum

Merhaba Sayın Üyeler
Değerli yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar