Aynı Çalışma Kitabında Satır Taşıma

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Ekteki örnek dosyada G stünundaki Bağlı Şubelerin F sütununda yer alan bağlı Şube koduna göre B sütununda aratarak bulduğu en son satırın altına satır ekleyerek kes+yapıştır yapmaya çalışıyorum. Ayrıca tüm bağlı Şubeleri italik yazdırmak istiyorum. Bununla ilgili bana yardımcı olabilirmisiniz.

Teşekkürler...

gezgin-49

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Türkçe 2003
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
22-09-2028
Ekteki örnek dosyada ......... Ayrıca tüm bağlı Şubeleri italik yazdırmak istiyorum. Bununla ilgili bana yardımcı olabilirmisiniz.

Teşekkürler...
Sayın Esbel ikinci bağlı şubelerin italik yazılmasını koşullu biçimlendirme ile yapabilirsiniz.
bunun için G2:G307 hücre aralığını seçtikten sonra
Biçim>Koşullu Biçimlendirme>formül kısmını seçip bu kısma

=$G3="Bağlı Şube" yazın ve Biçim kısmından "İtalik" kısmını seçerek entere basın

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Çok teşekkür ederim. Peki satır taşıma konusunda da yardım alabilirmiyim sizden ?

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Önerinizi denedim, ancak sadece bağlı Şube yazan hücreyi italik yapıyor. Ben Bağlı Şube yazan satırın tamamını italik yapmak istiyorum. Buna bir öneriniz var mıydı ?

gezgin-49

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Türkçe 2003
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
22-09-2028
Rica ederim, ama bu şekilde sadece G2:G307 aralığındaki bağlı şube yazan kısımlar italik yazılır, şayet bağlı şubelere ilişkin tüm bilgilerin italik yazılmasını isterseniz, bu kez A2:X307 aralığını seçtikten sonra
Biçim>Koşullu Biçimlendirme>formül kısmını seçip bu kısma

=$G3="Bağlı Şube" yazın ve Biçim kısmından "İtalik" kısmını seçerek entere basmanız gerekir