Aynı girişleri bulmak

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 turkce
Merhaba;

Forumda araştırdım fakat bir türlü bulamadım birde excel kullanmayı bilirim ama iş, makro ve formüllere gelince ustalarımdan biraz yardım almaya ihtiyaç duyuyorum.

Benim problemim 2 kişi aynı IP adresinden aynı gün içinde farklı saatlerde giriş yapmış ve ben bu girişlerin birbirine en yakın olan ve girilen saatlerini bulmak istiyorum aşağıda örnek bir dosya verdim ilgilenen olursa çok ama çok sevinicem çünkü ben bunları tek tek kontro ederek ayırarak yapıyorum.

şimdiden çok teşekkürler.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 turkce
Cevap veren olmadı hala bir bilen yokmuydu.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 turkce
uzmanım emeğiniz için teşekkür ederim ama ben IP saat ve isimleri ayırmaya çalışmıyorum ekte tekrar örneklendireyim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
Tamam en son çıkan sonucu incelerseniz, orada önce sizin girişleriniz onun yanında da diğer kişinin giriş bilgileri yer alıyor aradada bu iki giriş arasındaki süreyi veren sütun var ve bu girişler aynı gün içinde aynı ipden yapılan birbirine en yakın girişler. Yani her satırda o güne ait en yakın girişler var

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 turkce
Evet makroyu eklememişim ekleyip çalıştırdım ama bu seferde saatleri ve aradaki farkları 39824,76793 şeklinde vermeye başladı bunu Hücreleri Biçimlendir deyip düzelttim fakat bir başka taramada sonuç aynı oluyor bunu değiştire bilirmiyiz peki.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
kodların en sonuna bu kodları da eklerseniz düzelir.
Kod:
    Range("K:K,O:O").Select
    Selection.NumberFormat = "dd/mm/yyyy hh:mm:ss"
    Columns("N:N").Select
    Selection.NumberFormat = "[$-F400]h:mm:ss AM/PM"

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 turkce
Evvvet şimdi gayet güzel oldu ellerinize sağlık diyorum uzmanım teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 turkce
Son birşey daha sorucam hocam ben buna 3 ve 4. kişi daha ekleye bilirmiyim.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
Bu haliyle olmaz, üzerinde çalışmak lazım. Ama arkadaşlar farklı çözümler bulabilir belki kişi sayısının arttırılabileceği.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 turkce
Peki hocam emeğinize teşekkür ediyorum tekrar çok saolun.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
Birşey değil. Elinizde üç kişilik bir örnek varsa onun üzerinde çalışıp belki bir çözüm bulabilirim.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 turkce
Malesef yok hocam ilginize teşekkür ederim.