aynı kriterlere sahip satırların hepsinin silinmesi

Excel Vers. ve Dili
office 2016 türkçe
Merhaba dostlarım
Yeni bir sorunum ile sizlerin başını ağrıtacağım hazırlamış olduğum bir excel dosyasından Userform üzerindeki bir textboxa aldırdığım bir kriterim var ve kaydet düğmesine bastığımda bana ikinci bir excel dosyasını açıyor ve STOK adlı sheete giderek 4. sütunda bu kriterle aynı olan satırları bulup silmesini istiyorum. Yazmış olduğum makro sadece bir satırı buluyor ve siliyor aslında aynı kriterden 12 satır var diğerlerini silmiyor bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim yazmış olduğum makro aşağıdadır

Private Sub cmdduzelt_Click()
Workbooks.Open Filename:="\\Sbs2003\data\İTHALAT\DATABASE.xls"
Sheets("STOK").Select

Dim bak As Range
For Each bak In Range("D1:D" & [d65536].End(3).Row)

If StrConv(bak.Value, vbUpperCase) = StrConv(no.Value, vbUpperCase) Then
bak.Select

ActiveCell.EntireRow.Delete

Exit Sub
End If
Next bak

End Sub

Bu yazılımında sadece ilk değeri buluyor ve siliyor aslında daha 11 satır daha var onlarıda bulup silmesini istiyorum ama maalesef beceremedim
Şİmdiden her keze çok teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
2003
Sorunun çözümü şu şekilde mümkündür.
SatirSayisi değişkenini istediğiniz satır sayısını yazabilirsiniz.

Private Sub cmdduzelt_Click()
Workbooks.Open Filename:="\\Sbs2003\data\İTHALAT\DATABASE.xls"
Sheets("STOK").Select

SatirSayisi = 1000 'Bu incelenmesini istediğini saytır sayısı

For i = 1 To SatirSayisi

If StrConv(Range("d" & i), vbUpperCase) = StrConv(TextBox1.Text, vbUpperCase) Then

Rows(i).Select
Selection.Delete Shift:=xlUp

Else
End If

Next i

End Sub

Excel Vers. ve Dili
office 2016 türkçe
sayın herbil

cevabınız için çok teşekkür ederim. uyguladım ama maalesef oda çok ilginç bir şekilde hepsini silmiyor yarısını siliyor yarısını bırakıyor bir kaç kez denedim yeni kayıtlar girdim 16 adet aynı kriterli mal girdim verdiğiniz makroyu çalıştırdım 8 tanesini sildi aynı makroyu bir daha çalıştırdığımda 4 tanesini sildi bir daha çalıştırdığımda 2 tanesini sildi en sonda 1 tane kaldı ama onu silmiyor . kriterleri kontrol ettim fark 'lılarmı diye hayır kriterler aynı ama çok ilginç hep yarısını siliyor