DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
=METNEÇEVİR([B][COLOR="Red"]A1[/COLOR][/B];"gg aaaa")&" - "&METNEÇEVİR([B][COLOR="Blue"]B1[/COLOR][/B];"gg aaaa")
Ömer bey'in verdiği formülde ayın 30 ya da 31 ya da 28 çekmesi gibi bir sorun olmaz, formül çalışır.önceki cevap için teşekkürler
=METNEÇEVİR(TarihA1;"gg aaaa")&" - "&METNEÇEVİR(Tarih30;"gg aaaa")
tarih sayfasından bunu çekerken 30 çeken aylarda sıkıntı yok ama 31 olan aylar da nasıl yapacağız
=METNEÇEVİR(TarihA1;"gg aaaa")&" - "&METNEÇEVİR(Tarih30;"gg aaaa")&" - "&METNEÇEVİR(Tarih31;"gg aaaa")
bu kodu yaptığımda tekrar 30 çeken aya geldğimde 31 olmadığı için orası
01 Eylül- 30 Eylül - 00 Ocak oluyor
ben aslında şöyle bir şey yapmak istedim fakat olmadı kodla yapıla bilir mi bilmiyorum ama
Maaş yerinde tarih seçtiğimde otomatik Dönem: 1 Ekim- 31 Ekim gibi Yazacak
=METNEÇEVİR(TARİH(YIL(A1);AY(A1);1);"gg aaaa")&" - "&METNEÇEVİR(TARİH(YIL(A1);AY(A1)+1;0);"gg aaaa")
A1 Hücresine attığınız tarihe göre ayın ilk ve son tarihini oluşturur.Olmaz ise nasıl bir olay yapmak istediğiniz bir örnekle açıklayın tarihler hangi hücrede veya dönem hangi hücrede ne şekilde yazılı vb. gibi.
Kod:=METNEÇEVİR(TARİH(YIL(A1);AY(A1);1);"gg aaaa")&" - "&METNEÇEVİR(TARİH(YIL(A1);AY(A1)+1;0);"gg aaaa")
=METNEÇEVİR(TARİH(YIL(Sayfa2!B1);AY(Sayfa2!B1);1);"gg aaaa")&" - "&METNEÇEVİR(TARİH(YIL(Sayfa2!B1);AY(Sayfa2!B1)+1;0);"gg aaaa")
Çok teşekkürler allah razı olsun olduDiğer sayfadaki tarihi kullanmak isteseniz.Sanırım bu olur.
Kod:=METNEÇEVİR(TARİH(YIL(Sayfa2!B1);AY(Sayfa2!B1);1);"gg aaaa")&" - "&METNEÇEVİR(TARİH(YIL(Sayfa2!B1);AY(Sayfa2!B1)+1;0);"gg aaaa")
Rica ederim.Allah cümlemizden razı olsun.Kolay gelsin.Çok teşekkürler allah razı olsun oldu