B1;b28 Den Sonrasi ÇÖzÜlmÜyor?

Excel Vers. ve Dili
excel 2010 tr
B1;b28 Den Sonrasi ÇÖzÜlmÜyor?şifre yok

hesaplar bölümünde B1;B28 e kadar olan girişler ÖDEME sayfasındaki menüye yansıyor ancak ben makrolarla ne kadar uğraştıysamda hesaplar bölümünü B1;B100 e kadar genişletip B100 e girilen verinin ödeme sayfasında seçilen ekonomik kodlara anında yansıyabilmesini nasıl sağlarım çözemedim.imdaat.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excel 2010 tr
üstadlar nerdesiniz

üstadlar yinemi zor sordum ne.
hesaplar bölümünde B1;B28 e kadar olan girişler ÖDEME sayfasındaki menüye yansıyor ancak ben makrolarla ne kadar uğraştıysamda hesaplar bölümünü B1;B100 e kadar genişletip B100 e girilen verinin ödeme sayfasında seçilen ekonomik kodlara anında yansıyabilmesini nasıl sağlarım çözemedim.imdaat.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Dosyanızın her tarafı şifreliyken nasıl incelenmesini ve sonrasında hemen cevap verilmesini bekliyorsunuz ki?

Sayfa Koruma ve VBA şifrelerini kaldırın ki sorunun nerden kaynaklandığını görebilelim.

AS3434

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
M.Office/Excel 2007 Türkçe
Değerli üyelerimiz

Uzun zamandır forumumuzda bir çok değerli üyemiz gibi sorularınızı yanıtlamaya, sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum. Artık özellikle sorularını dosya içinde sorma ihtiyacı hisseden üyelerimize bu konuda yaşadığım sıkıntıları yazma ihtiyacı duyuyorum. Eminim bu yazdıklarıma sorulara yanıt vermeye çalışan tüm üyelerimizde katılacaklardır. Sıkıntılarımı maddeler halinde aktarmaya çalışayım.

2-Eklenen dosyalarda parolalı koruması olan sayfalar, çalışma kitapları veya VBE mevcut oluyor. Bu durum; cevap vermek isteyen üyemize önce bu korumaları kaldırmak ile uğraş, biraz hackerlik yap sonrada soruyu cevaplarsın demektir.
.
.
Değerli üyelerimiz yukarıda beni ciddi olarak sıkıntıya sokan birkaç sorunu yazmaya çalıştım. Biraz daha düşünsem çok daha fazla madde bulabileceğimden de hiç şüpheniz olmasın. Konuyla ilgili görüşüm; “Bu tür sorular, cevap vermek isteyen üyelerimize karşı bir saygısızlıktır.” Şeklindedir.

Tüm üyelerimizden ricam; “sorularınıza en azından cevap vermeye çalışan üyelerimiz kadar özen gösteriniz.” İnanın bu tür dosyalar insanın cevaplama hevesini kırmaktadır. Ayrıca sizde acaba neden soruma cevap gelmiyor diye düşünmek durumunda kalmazsınız.

Kendi adıma yazıyorum; ben bundan sonra bu tür dosyaları kesinlikle dikkate almayacağım.

Sonuç olarak tüm üyelerimizin bu konuya gereken hassasiyeti göstereceğine inanıyorum.
.
...........
http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=16775

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Ekteki dosyayı inceleyiniz.

Bahsettiğiniz sorunun çözümü için makroya gerek yoktu. Eko1, Eko2, Eko3 ve Eko4 alanları düzenlendi. Açılan Kutunun, liste aralığı genişletildi ve son olarak, Açılan Kutunun altındaki formüller düzenlendi.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excel 2010 tr
Olmadi Üstad

maalesef olmamış arkadaşım hesaplarda B39'a girilen veriler ödeme sayfasında sadece girilen isim görünüyor ekonomik kodlar görünmüyor. ayrıca ikinci seçeneğede hiç bir şey yansımıyor.
Ekteki dosyayı inceleyiniz.

Bahsettiğiniz sorunun çözümü için makroya gerek yoktu. Eko1, Eko2, Eko3 ve Eko4 alanları düzenlendi. Açılan Kutunun, liste aralığı genişletildi ve son olarak, Açılan Kutunun altındaki formüller düzenlendi.