modoste
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- Microsoft OFFİCE Ev ve İş 2019 TR
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 18-03-2025
merhaba sayın hocalarım
bankadan hesabımın açıldığı zamandan bugüne kadarki hesap hareketlerimin excel formatınca çıktısını istedim
veremeyeceklerini ancak çıktı olarak başka bi formatta mail alabilceğimi söylediler bana mail geldi 6 sayfalık ve ben her sayfayı kopyala yapıştır ise
ekteki excel dosyasına aktardım
dosyamda bakınca anlaşılcağı üzere
her bi işlem için 2 satır ayırmış (işlem açıklaması uzun olanlarda açıklamanın kalanı 2. satırdan devam ediyo
sayın hocalarımdan formüllerler oluşmasını istediğim tablo L4:N4 den başlayarak alt satırlarda devam edicek
L4 = İşlem tarihi verilerden anlaşılacağı üzere ilk yazan tarih
M4 = o an yapılan işlem tutarı + yada - olabiliyo para çekme yatırma gibi
N4 = İşlem açıklaması
sorumun özeti L4-M4 ve N4 te bulmamız gereken tarih sayı ve metinsel cevapları A4 hücresine metinsel olarak bulunan ifadelerden almak
bankadan hesabımın açıldığı zamandan bugüne kadarki hesap hareketlerimin excel formatınca çıktısını istedim
veremeyeceklerini ancak çıktı olarak başka bi formatta mail alabilceğimi söylediler bana mail geldi 6 sayfalık ve ben her sayfayı kopyala yapıştır ise
ekteki excel dosyasına aktardım
dosyamda bakınca anlaşılcağı üzere
her bi işlem için 2 satır ayırmış (işlem açıklaması uzun olanlarda açıklamanın kalanı 2. satırdan devam ediyo
sayın hocalarımdan formüllerler oluşmasını istediğim tablo L4:N4 den başlayarak alt satırlarda devam edicek
L4 = İşlem tarihi verilerden anlaşılacağı üzere ilk yazan tarih
M4 = o an yapılan işlem tutarı + yada - olabiliyo para çekme yatırma gibi
N4 = İşlem açıklaması
sorumun özeti L4-M4 ve N4 te bulmamız gereken tarih sayı ve metinsel cevapları A4 hücresine metinsel olarak bulunan ifadelerden almak
Ekli dosyalar
-
390.5 KB Görüntüleme: 56