banka spot kredi faiz hesaplaması

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
herkese merhaba
foruma yeni üye oldum ve çok beğendim. öncelikle bu formun oluşmasında emeği geçenlere teşekkür ederim.
ben muhasebe finans üstüne çalışıyorum. çalıştığım firmanın bankalar nezdinde bir çok kredi hesabı mevcut ve bu hesaplara üçer aylık dönemler itibariyle(mart-haziran-eylül-aralık) kredi faizi tahakkuk ediyor. konuyu biraz daha açmam gerekirse firmanın bir kredi limiti var dönem içerisinde değişik tarihlerde ve değişik tutarlarda kredi kullanımı ve geri ödemesi yapılıyor dönem sonunda ise kullanılan bu kredi tutarlarına yapılan geri ödemeler düşüldükten sonra faiz tahakkuk ediyor. işlem miktarı çok fazla olduğu için bunu kontrol etme şansım ve faizin doğru hesaplandığını teyit etme şansım çok zor. kendi kredi kullanımımı ve geri ödemelerimi excele işleyerek doğru sonuca ulaşmak istiyorum. :???: excel bilgimin iyi olduğunu biliyorum ama bu olayı nedense bir türlü formüle edemedim çünkü işin içine adat hesabı ve çeşitli ileri düzey formüller giriyor. bu konuda bana yardımcı olunursa çok sevinirim..:yardim:
teşekkürler..

kredi faizinin formülü

faiz: (anapara X faiz oranı X gün)/ 36.000
çekilen para aynı gün valör alıyor, yatırılan para ise ertesi gün valör alıyor

Excel Vers. ve Dili
office 2007
gene bu siteden indirdiğimiz bi dosya var sanırım yardımcı olur

Excel Vers. ve Dili
türkçe
benimde böyle bir programa ihtiyacım var.
ilginize teşekkürler....

Excel Vers. ve Dili
dili türkçe
versiyonu ise 2003 veya 2007 olabilr
merhaba aslında ben yenı katıldım ve faiz hesaplamalarımın bankanın hesabıyla tutmamasından dolayı akıl alabileceğimi düşündüm.
bana yardımcı olabilrmisiniz acaba bi şekilde..

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
merhaba arkadaşlar, bende banka kredi faiz ödemeleri, devre sonu faiz ödemeleri ve mesela 6ay sonra başlayan kredi ödemelerinde kullanmak için bir formül arıyorum. bana yardımcı olabilirmisiniz?