Basit Tablo

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2003
Aşağıda ektede verdiğim gibi basit ve manuel doldurulacak bir tablo ve sırala butonuna basınca otomatik değişen bir çizelge olsun istiyorum hepsi bu kadar..umarım fikstür gibi güzel bir çalışma hazırlarsınız..excel içinde baslık olarak yazdım zaten ıcınde var.
teşekküreder,kolay gelsin..

Ekli dosyalar

leumruk

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2013 tr
Selamlar,
Örnek dosyayı inceleyiniz. Puanı en yüksek olandan düşüğe doğru sıralar. Eşitlik durumunda avarajı yüksek olan, düşük olanın önüne gelir.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2003
Selamlar,
Örnek dosyayı inceleyiniz. Puanı en yüksek olandan düşüğe doğru sıralar. Eşitlik durumunda avarajı yüksek olan, düşük olanın önüne gelir.
dostum bu dosya daha oncede verıldı bana,evet tam ıstedıgım sekılde hazırlanmıs ama nedenı nı bılmedıgım bı sorundan dolayı dosya bende calısmıyor.farklı kısılerde denettım calısıyor.sadece bende calısmıyor.zaten dosyayı ılk acarken bazı bazı verılerı kaybettı dıyor..

leumruk

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2013 tr
Merhaba,
Dosyanın daha önce verilmiş olması mümkün değil, dosyayı yeni hazırladım çünkü. Dosya ismine takılmayın, sorunuz sıralamayla ilgili olduğu için o ismi verdim.
Bu dosyayı denediniz mi? Benim ekelediğimi...

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2003
Merhaba,
Dosyanın daha önce verilmiş olması mümkün değil, dosyayı yeni hazırladım çünkü. Dosya ismine takılmayın, sorunuz sıralamayla ilgili olduğu için o ismi verdim.
Bu dosyayı denediniz mi? Benim ekelediğimi...
evet denedım..aynı problem bu dosya ıcınde gecerlı.bır turlu buılamıyorum sebebı.sımdı dosyayı acıyorum,bır takıma gol eklıyorum,puan eklıyorum,sırala butonuna basıyorum hıcbırsey olmuyor.

leumruk

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2013 tr
Selamlar,
2 nolu mesajdaki dosyayı güncelledim, dener misiniz? Ek olaraka puanlamayı otomatik yapıyor. Puanı yüksek olan ilk sırada yer alır; eşitlik durumunda avaraja bakar, avaraj da eşitse, atılan gol sayısına göre sıralama yapar.

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2003
Çalışma çok güzel hepsi istediğim gibi,tek problem sonuca ulaşamamam..Excelimde bir problem olabilir mi ?

Aşağıda dosyayı ilk açtığım görüntü var.

Açtıktan sonra bir takıma maç ekliyorum puan ve gol ekliyorum.Sırala butonuna basıyorum.

Sırala butonuna bastıktan sonra ki görüntü,değişen birşey yok.

Sizide uğrastırıyorum,kusurumabakmayın.

leumruk

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2013 tr
Sanırım excelle ilgili bir sorun. Makro kullandığınız diğer dosyalarda da aynı hatayı veriyor mu?

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2003
Sanırım excelle ilgili bir sorun. Makro kullandığınız diğer dosyalarda da aynı hatayı veriyor mu?
makrolu bır dosya kullanmadım hıc,bu sorunları yaptıgı ıcın kullanamadım..o yuzden butur dosyalar hazırladıgımda hep tek tek manuel yapıyordum,artık zorlanmaya basladıgım ıcın butur bır dosyayı yapmaya calısıyorum.

Makro secenegı calısmıyor sanırım..makro ekleme yok..

leumruk

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2013 tr
Araçlar-makro-güvenlikten önce güvenlik düzeyini düşük sonrada güvenilen yayımcılar sekmesindeki "visual basic erişimine güven" kutusunu işaretleyin ve dosyayı kaydettikten sonra kapatıp tekrar açın.
Araştırırken sitede böyle bir çözüm buldum. Deneyip, bilgi verir misiniz?

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2003
Araçlar-makro-güvenlikten önce güvenlik düzeyini düşük sonrada güvenilen yayımcılar sekmesindeki "visual basic erişimine güven" kutusunu işaretleyin ve dosyayı kaydettikten sonra kapatıp tekrar açın.
Araştırırken sitede böyle bir çözüm buldum. Deneyip, bilgi verir misiniz?
dedıklerınızı yaptım ustadım malesef olmuyor.excel sürümünden veya eksik kurulum olabılırmı dıye dusunuyorum ama yınede tam emın degılım.

leumruk

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2013 tr
Bahsettiğiniz bu sorunla hiç karşılaşmadım. En güzeli, programı yeniden kurmak. Kurum aşamasında, kurulum seçeneklerinden "Tam"ı seçin. Sanırım, sorun çözülecektir.

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2003
hıcbır degısıklık yok :(