Arkadaşlar hepinize selamlar,
Hergün 4 adet farklı exel dosyasına veriler kaydediliyor, bende bu dosyalardaki verileri önce günlük toplamını sonra da aylık toplamını başka bir dosyaya aktarıp bulmak istiyorum,
Mesela; bugün 05.06.2010 dosya adı
05.06 CUMARTESİ SABAH.xls
05.06 CUMARTESİ ÖĞLE.xls
05.06 CUMARTESİ AKŞAM.xls
05.06 CUMARTESİ GECE.xls
örnek olarak; günlük_ortalama.xls dosyası içinde bir hücredeki kod
=('C:\Documents and Settings\dogan\Desktop\Deneme\[05.06 CUMARTESİ SABAH.xls]ORANLAR'!E4)
hücresindeki bilgiyi almak için bu kodu kulllanıyorum fakat kırmızı olan dosya adı sürekli değiştiği içn nasıl bir yol izlemem gerektiği yada nası bir kod eklemem gerektiğini bulamadım.
Özet olarak; kırmızı ile gösteröiş olduğum dosya adını nasıl hergün değişecek şekilde yazabilrim...
Tüm dostlara teşekkürler, okuyan okumayan herkese teşekküler...
Hergün 4 adet farklı exel dosyasına veriler kaydediliyor, bende bu dosyalardaki verileri önce günlük toplamını sonra da aylık toplamını başka bir dosyaya aktarıp bulmak istiyorum,
Mesela; bugün 05.06.2010 dosya adı
05.06 CUMARTESİ SABAH.xls
05.06 CUMARTESİ ÖĞLE.xls
05.06 CUMARTESİ AKŞAM.xls
05.06 CUMARTESİ GECE.xls
örnek olarak; günlük_ortalama.xls dosyası içinde bir hücredeki kod
=('C:\Documents and Settings\dogan\Desktop\Deneme\[05.06 CUMARTESİ SABAH.xls]ORANLAR'!E4)
hücresindeki bilgiyi almak için bu kodu kulllanıyorum fakat kırmızı olan dosya adı sürekli değiştiği içn nasıl bir yol izlemem gerektiği yada nası bir kod eklemem gerektiğini bulamadım.
Özet olarak; kırmızı ile gösteröiş olduğum dosya adını nasıl hergün değişecek şekilde yazabilrim...
Tüm dostlara teşekkürler, okuyan okumayan herkese teşekküler...