Soru Başka Sayfadan gelen verilerin virgülden sonra basamak sayıları ve kayıt hakkında

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 - Türkçe
Merhaba Üstadlarım,

2 konuda sizlerin yardımına ihtiyacım var. Ürün tanımlama sayfasına gerekli ürünlerin tanımlamalarını yaptım ve bazı ürünlerin 0,0033 cl gibi birimleri mevcuttur. 1 nolu ekran görüntüsünde de görüldüğü gibi virgülden sonra 4 hane var.

1. Ödenmez Giriş Ekranı userformundan ürün girişi sekmesinden ürünleri çağırdığım zaman 2 nolu ekran görüntüsünde örnek bira bardak fıçıyı çağırdım. Reçete stok bilgileri sekmesinde bulunan miktar başlıklı textboxlarının virgülden sonra 4-5 haneli gelmesini istiyorum. Şu anda 3 nolu ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere virgülden sonra 2 hane geliyor ve asıl tanımlama yaparken birim çıkmıyor. Normalde bunun 0,0033 gelmesi gerekiyor.

2. Ödenmez Giriş ekranı userformdan kayıt ederken alt ürünleri var ise iki farklı kayıt arasında boşluklar bırakıyor. 4 nolu ekran ekran görüntüsünde görüldüğü üzere. Örnek verecek olursam ÖK0006 nolu kaydımda 5 tane alt kayıt var ve tarihleri ve diğer bilgileri gelmiyor. AL sütununa kadar bilgilerin alt alta kayıt etmesini istiyorum. kırmızı ile işaretlediğim boşlukların olmasını istemiyorum.

Konuyla ilgili yardımlarınızı rica ederim.

Şimdiden teşekkür ederim.

Ekstra Satış ve Ödenmez Maliyetleri.xlsm - 1.6 MB