- Excel Vers. ve Dili
- Excel 2013
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 24-08-2023
arkadaşlar öncelikle kolay gelsin, benim aylık kumanya sarf çalışma kitabım var. ben bu sayfada 1 ayda ki her gün için bir sayfa açtım ve "MÜFREZE ÇİZELGESİ" sayfasında L3:AP38 arasında da her sütunda her gün için bir sütun açtım. Ben "MÜFREZE ÇİZELGESİ" ndeki L3:AP38 arasındaki hücrelere veri girişi yaptığım zaman hangi gün için veri girmişsem "MÜFREZE ÇİZELGESİN"de bulunan J ve K sütunundaki verileri , gün gün açtığım sayfalarda bulunan E ve F sütunlarına yazdırmasını istiyorum. Örnek olarak ayın birinci gününe girdiğim verileri formül kullanmadan manuel olarak "1" sayfasına yazdım. Ben bunu formül ile yazdırmak istiyorum. Buton yardımı ilede olabilir formüllede olabilir. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
NOT: Müfreze çizelgesinde ki kahvaltı alanında yazan veriyi gün gün olan sayfalardaki kahvaltı alanına yazacak, öğleni öğelene, akşamı ise akşama yazacak
NOT: Müfreze çizelgesinde ki kahvaltı alanında yazan veriyi gün gün olan sayfalardaki kahvaltı alanına yazacak, öğleni öğelene, akşamı ise akşama yazacak
Ekli dosyalar
-
545 KB Görüntüleme: 5