Başka sayfaya veri taşıma

Arkadaşlar 1.sayfadaki veriyi aynı kişileri birleştirerek 2.sayfaya kopyalamak istiyorum. Ama beceremedim bi bakabilir misiniz ?

Excel Vers. ve Dili
Office 2010 Türkçe
Veri taşıma ile tablo

Sayın Arkadaş,

ETOPLA işlevi ile bu ve buna benzer tablolar oluşturabilirsin. Dosyan ilişikte olup, ORNEK adlı sayfaya verilerini taşıdım... Sana kolay gelsin.... OMERULLAH

Ömerullah çok teşekkürler

Ancak birşey soracağım. ÖRNEK sayfasına Başka bir ad yazdım ve 1.sayfayada o ismi yazdım, senin yazdığın formülleri de aşağı doğru çekerek diğer hücrelere uyguladım ve hemen 1.sayfadan o ismi buldu. Soracağım şu: formülde hangi hücrelerdeki değeri okuyabilecek. Örneğin E34500 hücresini okuyabilecek mi? Formülde bu aralığı nasıl değiştirebilirim hangi değeri değiştirmeliyim ?

Excel Vers. ve Dili
Office 2010 Türkçe
Veri taşıma ile tablo

A Sütununa yazdığınız isimler 1. Sayfadaki isimler ile birebir aynı olmak zorundadır. İsim yazılında yapacağınız bir yanlışlık, yanlış yazılan satırdaki değerleri toplamayacaktır. 1.Sayfaya ekleyeceğiniz yeni bir ismi bu sayfaya aynı isim ile yazar ve formülleri kobyalarsanız yeni değerlere ulaşırsınız.Ornek sayfanın A Sutunu bir Ölçüttür. Yani A sütununa yazacağınız isim Sayfa1'in A sütunundaki isim ile aynı olmak zorundadır buna dikkat ederseniz tablonuz doğru değerleri verir. OMERULLAH