başlık satırları

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
sevgili arkadaşlar;
Derdim büyük, çünkü excel de maaşları hesaplıyorum ve kırkbeş kişinin listesi bir sayfaya sığmıyor. Haliyle birinci sayfadaki başlıkların ben ikinci syfaya geçriğimde de görünmesini istiyorum. Yani ben sayfayı kaydırdığım halde başlıklarımın kaymamasını istiyorum. bunun yolu nedir. Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi çalışmalar.
Teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
excel 2000 Türkçe
&
excel 2003 Türkçe
başlıkların bulundugu satırları bır altına kadar secın ve pencere menusunden böl deyin. ardından bölmeleri dondur diyerek başlıkları sabitleyebilirsiniz...
ornek olarak 1.ve 2. satırlardaysa 1,2,3. satırların tamamını seçin ve pencere menüsünden böl deyin

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Dosya / Sayfa yapısı / Çalışma sayfası / Üste yenilenecek satırlar, olan bölüme ilk sayfanızdaki başlık satırlarının bulunduğu hücre aralığını yazarak deneyiniz..

Excel Vers. ve Dili
Excel 2013 TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
25.03.2019
Görünümden Üst Bilgi / Alt Bilgi içinden Özel Üst Bilgi Ekleyebilirsin, Yani bir daha başlık eklemene gerek kalmayacaktır. Kaçıncı Sayfa, Toplam Kaç Sayfa, Tarih gibi işlemleri de otomatik olarak güncellenip yazdırılmasını sağlayabilirsin. Sanırım işine yarar. Aynı şekilde de alt bilgi olarak ta yaptırabilirsin.

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
Teşekkürler

Teşekkürler Excell Forum,
Yardımlarınız için çok teşekkürler
Hepinizi çok seviyorum

Çoban Yıldızı