Belirli hücreler haricini kilitleme

Excel Vers. ve Dili
exele yeni başladım
Öncelİkle Bu Sİteyİ Kuranlara Ve Burda Benİmgİbİ Acemİlerİ Bİlgİlendİrİp Saatlerce UĞraŞmaktan Kurtaranlara Çok TeŞekkÜr Ederİm
Sorum Şu

VermİŞ OlduĞumuz EĞİtİm Sertİfİkasina Adetİ Fazla OlduĞu İÇİn Matbaadan Bastirdik Ve İstİyorum Exelde Sayfa İÇİnde İsİm Soyİsİm Ve Alt Satirdada Tarİh Yazip Bu Alan DiŞina Yazi Yazilamayacak Şekİlde Sadece İsİm Ve Soyİsİm Alt Satirdada Tarİh Yaziyim Sadece Bu Alana MÜdahele Edebİlİyİm Bunu Nasil Yapabİlİrİm Acaba Yardimlariniz İÇİn Şİmdİden Çok TeŞekkÜr Ederİm

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Ekli dosyayı inceleyiniz.:cool:
Kod:
Sub Auto_Open()
Sheets("Sayfa1").ScrollArea = "C5:C7"
End Sub

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 - Türkçe
slm,

arkadaşlar benimde bu formule ihtayacım vardı aslında,
örneğin
1 çalışma sayfasında farklı 6-7 hücre için (örn: a1,b20,f3,d6) bu kodu nasıl yazmalıyız? şimdiden teşekkürler.

kusura bakmayın yukarda yazıyomuş aynı soru sonradan fark ettim

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2003
Peki bu uygulamayı dağınık hücreler olan bir sayfa üzerine nasıl yaparız.?
kilitlemek istemediğiniz hücreleri seçip sağ klıcle hücreleri biçimlendir ve oradan koruma sekmesinde kilitli ve gizli işaretlerini kaldırdıktan sonra tüm sayfayı korumaya alırsanız sanırım istediğiniz olur

Excel Vers. ve Dili
2010 Excel Türkçe
kilitlemek istemediğiniz hücreleri seçip sağ klıcle hücreleri biçimlendir ve oradan koruma sekmesinde kilitli ve gizli işaretlerini kaldırdıktan sonra tüm sayfayı korumaya alırsanız sanırım istediğiniz olur
Sayın mustafa 7691;
Cevap için teşekkürler.Saolun..Bu şekilde normal koruma yapılıyor.

Ancak;
Orion2' nin vermiş olduğu örnek çalışma sayfasındaki, kodu yaparken sizin anlatmış olduğunuz adımları uygulamak lazım, sanırım.Ama kod ile ilgili bir bilgim olmadığı için sadece normal koruma ile yetinmeliyim sanırım şimdilik :kafa: