Belirli satırları otomatik baska bir sayfaya tasıma

cevatyildiz

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-04-2025
Hocam Merhaba,

ekteki xyz sayfasında yer alan bilgilerden her bir style ın ilk rengine ait satırı sadelestirilmis sayfasına geçirmek için ne yapabiliriz?

İstediğim tablo ekteki gibi olacak aynı zamanda conditional formatting lerin kaybolmasını istemiyorum.

Tesekkurler,

Ekli dosyalar

• 93 KB Görüntüleme: 19

cevatyildiz

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365
04-04-2025
xyz sayfasındaki değerler değişebiliyor. Değişen değerlerin de aynı anda diğer sayfada güncellenmesini istiyorum. bağ yapıştır ile yaptıgımda autofilter ve sorting işlemlerinden sonra referans alınan hücre bilgileri karısıyor.

leumruk

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2013 tr
Renkli hücrelerin bulunduğu satırlar mı diğer sayfaya geçecek? Biraz daha açıklar mısınız?

cevatyildiz

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365
04-04-2025
örnekte verdiğim gibi ilk style numaralarına ait satırları bir sonraki sayfaya otomatik geçirmek istiyorum. Mesela örnekte 670205 style ına ait 2 satır var. Bunlardan birinin rengi "9716" diğerinin rengi "9718". Ben "670205" style ının ilk satırını yani en küçük renge sahip olan "9716" lı olan satırı diğer sayfaya geçirmek istiyorum. ama bu satırda farklı tarihlerde farklı girişler yapılabilir. xyz sayfasında yapılan herbir değişikliği "sadelestirilmis" sayfasında da update etmesini istiyorum.

Bağ yapıştır işimi görmüyor çünkü autofilter ve sorting işlemlerinden sonra Excel bağ yapıştırılan referans hücreleri karıştırıyor..