bunlarda benim aradığım şey yok. hata görünmesin değil. hatalı hücre boş muş gibi işlem yapılmasını iştiyorum. bir ortalama da hata verince ona bağlı diğer formüllerde hataveriyor.
ORTALAMA fonksiyonu hiçbir değer bulamadığında sıfıra bölüm olarak işlem yaptığından hata verecektir ve bunun düzeltilmesi için yukarıdaki linklerdede bulunan EHATALIYSA ve EÃER fonksiyonlarınıda kullanmanız gerekir ki bu formüllerinizin uzunluğunu çok fazla arttıracaktır. Bundan daha pratik bir çözüm yoluda zor görünüyor.
bende aynı yukardaki durumdan nustaribim sıfıra bölme hataları içeren bir dosyam var daha doğrusu genelde olyuyor. bu #sayı0! hücreleri bunlar işleme alınmadan ortalama yapmak istiyorum versa bir yolu yazın lüfen. yukardaki linkler demişiniz ama galiba boş açılmıyor
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.