Benzer İsimleri Süzdürmek (yardım)

Excel Vers. ve Dili
excel=2016
türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
01-07-2024
arkadaşar bana yardım edebilirmisiniz. ekte koyduğum örnek dosyada bir liste var a sütunundaki birden fazla yazılmış (aynı isimden bir çok kez) işim ve karşılığında tutarlar var rapor uluştururken bu isimlerin toplam tutar ve kaç kere olduklarını listeletmek istiyorum sorunum bu kolay gelsin yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
arkadaşar bana yardım edebilirmisiniz. ekte koyduğum örnek dosyada bir liste var a sütunundaki birden fazla yazılmış (aynı isimden bir çok kez) işim ve karşılığında tutarlar var rapor uluştururken bu isimlerin toplam tutar ve kaç kere olduklarını listeletmek istiyorum sorunum bu kolay gelsin yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Dosyanız ekte.

Özet Tablo ile yapılmıştır.

Konu için:

ÖZET TABLOLAR (PİVOT TABLE)
.

.

Ekli dosyalar

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
Bu da formüllerle...

.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel=2016
türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
01-07-2024
verdiğiniz yardımların çok faydası oldu çok sağolun teşekkür ederim.