Biçime Göre Sıralama

Lütfen ekli tabloda formülize edilmiş listede yer alan kırmızı yazılı hücreleri sıralamama yardımcı olun şimdiden teşekkürler...
yada sağ sütündaki bir hücreye kırmızı olamlar şudur diye formülize edeyim

veyselemre

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Pro Plus 2021
Renklendirmeyi koşullu biçimlendirme ile yaptığınız için, sütun ekleyerek işleminizi yapmak kolaylaşıyor, sağdaki sütuna koşullu biçimlendirmede kullandığınız formülü yazıp süzdüğünüz zaman isteğiniz gerçekleşir.

veyselemre' Alıntı:
Renklendirmeyi koşullu biçimlendirme ile yaptığınız için, sütun ekleyerek işleminizi yapmak kolaylaşıyor, sağdaki sütuna koşullu biçimlendirmede kullandığınız formülü yazıp süzdüğünüz zaman isteğiniz gerçekleşir.

yardımların için sana minnettarım. Ellerine sağlık üstad

Excel Vers. ve Dili
Office 2010
ingilizce
Ekli dosyaları göremediğim için bir şey anlayamadım. Biçime göre sıralama hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Örnek dosya ektedir (PEMBE İLE BOYALI HÜCRELERİ EN ÜSTE TOPLMAK İSTİYORUM)... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Office 2010
ingilizce
Arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olabilecek kise yok mu?

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
Ekli dosyaları göremediğim için bir şey anlayamadım. Biçime göre sıralama hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Örnek dosya ektedir (PEMBE İLE BOYALI HÜCRELERİ EN ÜSTE TOPLMAK İSTİYORUM)... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Dosyanız ekte.

.

Ekli dosyalar