Merhabalar.Forumda dolaşırken eskilerden işe yarar bir konu buldum.Konunun adresi bu ;http://www.excel.web.tr/f48/konu-z-lm-t-r-hucrede-sao-klik-t150157.html.Ben burada ekli olan çalışmayı bilgisayarıma çektim (4.mesajdakini) ve dosyada bir engelleme olduğunu fark etttim.Tarih sütunu haricinde bir yere sağ klik atınca "B16 Hücresi boş" yazan bir sağ klik menüsü çıkıyor.Bu excel dosyasını incelememi bitirdikten sonra 97-2003 uyumluluk sorununu da düzeltmek için 2010 uyumluluğuna çevirip kaydettim arşivime.Daha sonra yeni excel sayfası açmak istedim yeni bir excel kitabında ve hangi hücreye sağ kilk atsam "B16 Hücresi boş" sağ klik menüsü açılmaya başladı.Bu sağ klik menüsü yapıştı bilgisayarıma gitmek bilmiyor.Açıp kapattım bilgisayarı.Yine aynı.O excel dosyası artık bilgisayarımda yok bile,halen tüm excel çalışmalarımda hangi hücreye sağ klik atsam "B16 hücresi boş" sağ klik menüsü açlılyor.Yeni bir excel dosyası yaratıyorum,yine aynı sağ klik problemi devam ediyor.Bu konu ile ilgili yardım edebilecek birisi varsa yardım rica ediyorum.Excelde normal sağ klik menüsü açamaz oldum artık.