arkadaşlar benim istediğim;
bir tane excel dosyam var burada ben bir tane anaform oluşturdum. bu anaformun üstüne de başka bir klasörde bulunan dosyalarımı açmak için (herbir dosya için ayrı ayrı) form üzerinde düğme oluşturdum.
ekte gönderdiğim bir tane vbscrip kod dosyası var. ben bunu çalıştırdığımda ilgili dosya hangi klasörde ise o klasördeki dosya açıldığında (makrolar etkinleştirilsin mi? sorusu olmadan) direk olarak açılıyor.
KOD ŞU:
Set WshNetwork = WScript.CreateObject("WScript.Network")
WScript.Echo "PERSONEL PROGRAMI," & WshNetwork.UserName
WScript.Echo "Hazırlayan : Mikail KORKMAZ"
Set NewXL = CreateObject("Excel.Application")
MyWB = "E:\Office\WINDOWS\dosyalar 2\PERSONEL PROGRAMI.xls"
NewXL.workbooks.open MyWB
NewXL.application.run "MyMacro"
NewXL.Visible = True
Set NewXL = Nothing
Set WshNetwork = Nothing
sizlerden istediğim , bu vbscrip kod dosyasını anaform diye oluşturduğum düğmelerden birine atayabilir miyiz?
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
bir tane excel dosyam var burada ben bir tane anaform oluşturdum. bu anaformun üstüne de başka bir klasörde bulunan dosyalarımı açmak için (herbir dosya için ayrı ayrı) form üzerinde düğme oluşturdum.
ekte gönderdiğim bir tane vbscrip kod dosyası var. ben bunu çalıştırdığımda ilgili dosya hangi klasörde ise o klasördeki dosya açıldığında (makrolar etkinleştirilsin mi? sorusu olmadan) direk olarak açılıyor.
KOD ŞU:
Set WshNetwork = WScript.CreateObject("WScript.Network")
WScript.Echo "PERSONEL PROGRAMI," & WshNetwork.UserName
WScript.Echo "Hazırlayan : Mikail KORKMAZ"
Set NewXL = CreateObject("Excel.Application")
MyWB = "E:\Office\WINDOWS\dosyalar 2\PERSONEL PROGRAMI.xls"
NewXL.workbooks.open MyWB
NewXL.application.run "MyMacro"
NewXL.Visible = True
Set NewXL = Nothing
Set WshNetwork = Nothing
sizlerden istediğim , bu vbscrip kod dosyasını anaform diye oluşturduğum düğmelerden birine atayabilir miyiz?
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...